Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Пияцтво, бійки й інтимні сцени: безхатченки облаштували зону відпочинку під вікнами багатоповерхівки

Пияцтво, бійки й інтимні сцени: безхатченки облаштували зону відпочинку під вікнами багатоповерхівки

Зона відпочинку на теплотрасі! На одному з житломасивів безхатченки облаштували місце для зустрічей просто під вікнами багатоповерхівки. Місцеві не дуже щасливі спостерігати пияцтво, бійки, а іноді й інтимні сцени. Чи згодяться безхатченки змінити своє життя на краще, якщо їм пропонують допомогу?

Подушки, ковдри та побутове приладдя. Все, як вдома. Просто під вікнами багатоквартирного будинку безхатченки облаштували зону відпочинку. Тут вони збираються великою компанією, пиячать, б’ються, а інколи й влаштовують інтимні сцени.

Окупована теплотраса знаходиться просто під вікнами пані Олесі. Жінка мешкає у цьому будинку вже 6 років. Рівно половину із них — бореться із безхатченками.

По допомогу люди зверталися і до поліції, і до місцевих депутатів. Утім, жодної управи на безхатченків не знайшлося. За будь-якої погоді вони повертаються до свого улюбленого притулку. Таке сусідство мешканці п’ятиповерхівки вже не в змозі терпіти. Кажуть: від постійного смороду навіть вікна відкрити не можуть.

Та сьогодні скарги людей нарешті почули. На місце приїхали соціальні працівники й запропонували усім охочим податися до офіційного притулку.

Володимир мешкає на вулиці вже дев’ять років. Поїхати до притулку чоловік відмовився. Каже: змінювати своє життя не планує, адже повністю щасливий.

А ось Віктор два місяці тому звільнився із в’язниці. Чоловік відсидів 10 років і зараз опинився на вулиці. За ґрати, каже, повертатися не хоче, тому дуже потребує сторонньої допомоги. Після довготривалих переговорів із соціальним працівником, він все ж таки погодився їхати до притулку.

У самому ж притулку одночасно можуть перебувати 60 людей. Тут тепло, чисто, є можливість помитися, отримати одяг. Раз на день годують. Безхатченкам допомагають соціально адаптуватися, відновити документи та влаштуватися на роботу.

На жаль, тих, хто хапається за шанс врятувати себе — одиниці, кажуть соцпрацівники. Більшість безхатченків все одно повертаються до звичного способу життя.

Gorod.dp.ua на Facebook.


да  (26.03.21 12:14): А летом будет массовая оргия. Жители дома в предвкушении. Відповісти | З цитатою
Кэти  (26.03.21 05:59): Не уж то в пртюте хуже. Посрал, поел и иди куда хошь. На ночь сновп возврощайся. Відповісти | З цитатою
555  (25.03.21 16:36): Так а где это вообще? Ни названия улицы, ни даже названия жилмассива. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
ttt  (25.03.21 15:55): Жаль, что не уточнили, какие именно интимные сцены там наблюдают. Раз уж автор вынес в заголовок, обязан разъяснить. Тема не раскрыта! Відповісти | З цитатою
Мыкола  (25.03.21 15:53): Вы месяц назад рассказывали как это прекрасно жить бомжами. Сюжет про бездомную пару. Идиоты им жильё городили и вещи несли. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Рапторь  (25.03.21 15:26): Меня такие компании за своего принимают, когда мимо иду, всё норовят стрельнуть сигарет и на опохмел. Надо Рязанову слить их лагерь, пусть их подсобой наймет не за пятихатыч, а за 300, а на сэкономленное наконец закончит четверть на Мурано.
А интимные сцены у меня в гораже с Витьком и носками, там я беру в рот...бутылку.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
6161  (25.03.21 15:21): В приюте просто так кормить и одевать не будут - заставят работать. А оно им надо? Вон Владимир полностью счастлив. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті