Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
00:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ввтоматичного транспортного локдауну не буде, — Укрзалізниця

Ввтоматичного транспортного локдауну не буде, — Укрзалізниця

Укрзалізниця обмежуватиме висадку/посадку в «червоних зонах» виключно за рішенням Державних або регіональних комісій — автоматичного транспортного локдауну по Києву не буде.

22 березня Кабінет Міністрів України погодив зміни щодо порядку застосування транспортних обмежень для «червоних зон». Так, обмеження вводитимуться окремими рішеннями відповідних комісій по кожному регіону, а не автоматично за фактом потрапляння до переліку «червоних зон» за рішенням МОЗ.

Це означає, що чинний розклад руху наразі залишається без змін, а відтак, жодних обмежень висадки/посадки по Києву, Одеській та Сумській областях не відбудеться до того, як Державна або регіональні комісії не ухвалять свої рішення, попередньо зваживши всі фактори ризику у зв’язку з потенційною масштабною зупинкою транспорту Рішення по Києву очікується до кінця дня 22 березня, про що повідомимо додатково.

Укрзалізниця дякує за злагоджену роботу МІУ та МОЗ і наголошує, що пасажирські перевезення залізницею є максимально безпечною карантинною альтернативою несистемним і неконтрольованим перевезенням.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті