Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
02:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Роутер Tenda: яку модель вибрати у 2021 році

Роутер Tenda: яку модель вибрати у 2021 році

Без роутера складно уявити життя користувачам ноутбуків, смартфонів, ігрових приставок і Smart-телевізорів.

Пристрій має швидко роздавати інтернет і легко налаштовуватися. Відомий виробник Tenda випускає модеми для загального користування.

Розповімо про головні їхні характеристики та допоможемо вибрати найкращу модель.

Важливі характеристики під час вибору роутера


Консультанти інтернет-магазину електроніки Київстар рекомендують звертати увагу на 3 показники, від яких залежить потужність пристрою:

  • LAN-порти. Найчастіше виробники залишають 2–4 порти для користувачів, які сидять в інтернеті, використовуючи персональні комп'ютери. Головне тут – потужність, а вона залежить від технологій. Так, Fast Ethernet забезпечує швидкість до 100 Мбіт/с і задовольнить звичайного користувача. Просунутим юзерам краще придивлятися до моделей із Gigabit Ethernet, що передають дані зі швидкістю до одного гігабайта на секунду;
  • стандарти. Сьогодні купити роутер Tenda можна у двох стандартах: 802.11ac або 802.11n. Перший дає максимальну швидкість передавання даних на рівні 6,77 гігабайта на секунду, а другий – до 600 Мбіт/с;
  • діапазони. Роутери працюють у двох діапазонах. Найпоширеніший – 2,4 ГГц, та він заслабкий для ігрових приставок або Smart-телевізорів. Досить стабільний сигнал для будь-яких пристроїв забезпечує показник у 5 ГГц. Оптимальним варіантом будуть дводіапазонні модеми, що одночасно працюють на 2,4 ГГц і 5 ГГц.

Перевагою стане й роз'єм USB, який дає змогу виходити в інтернет навіть тоді, коли виникають проблеми із роздаванням Wi-Fi.

Найкращі моделі Tenda бюджетного класу


N301 – недорогий маршрутизатор початкового рівня із максимальною швидкістю роздавання Wi-Fi до 300 Мбіт/с. Плюс моделі в її багатофункціональності: пристрій підтримує режим точки доступу, клієнта, ретранслятора й моста. Застосовувати такі роутери для інтернету можна навіть у важкодоступних місцях. Встановлені 2 антени з потужним сигналом і WPS-захист.

W15E – чудовий варіант для домашнього використання. Пристрій зі швидкістю передавання до 300 Мбіт/с працює відразу у двох діапазонах – 2,4 ГГц і 5 ГГц. Швидкість LAN-портів сягає 100 Мбіт/с. Проте зверніть увагу, що роз'єм встановлено лише один, а USB-роз'єм взагалі відсутній. Зате в комплектації є адаптер зарядки й кабель Ethernet.

AC10U – модем середнього рівня для користувачів, які цінують високу швидкість передавання даних. Виробник передбачив 3 роз'єми LAN із максимальною швидкістю до 1000 Мбіт/с, а також USB-порт для екстреного виходу в інтернет. Встановлені 4 потужні антени для передавання сигналу. Корпус виконаний із пластику, стильний дизайн підкреслює статусність техніки.

Роутери преміумсегмента


Tenda MW3 Nova Mesh – потужна система передавання даних для великих квартир і заміських будинків. Підходить користувачам, які хочуть забезпечити стабільний вихід в інтернет незалежно від місця розташування в будинку.

Швидкість роздавання Wi-Fi сягає 300 Мбіт на секунду, а сама модель працює на частотах 2,4 ГГц і 5 ГГц. Усього встановлено 2 LAN-порти на 100 Мбіт/с за технологією Fast Ethernet.

AC23 – роутер нового покоління, який стане в пригоді тим, хто бажає без обмежень користуватися розумною технікою і регулярно розважатися у вимогливих онлайн-проєктах.

Його перевага – у дводіапазонній роботі та швидкості LAN-портів до 1 Гб/с за технологією Gigabit Ethernet.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті