Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі рятувальники спільно з соціальними працівниками провели рейд у приватному житловому секторі

У Дніпрі рятувальники спільно з соціальними працівниками провели рейд у приватному житловому секторі

26-го січня фахівцями відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій у місті Дніпро центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області здійснено профілактичний рейд спільно з соціальними працівниками щодо дотримання правил пожежної безпеки у приватному житловому секторі.

З початком опалювального сезону відсоток пожеж у приватному житловому секторі різко зростає, основними причинами являється порушення громадянами правил пожежної безпеки, паління у нетверезому стані та дитячі пустощі з вогнем.

Під час заходу співробітники Служби порятунку «101», вкотре роз’яснили мешканцям житлового сектору правила пожежної безпеки під час використання електричних побутових приладів, рекомендували не допускати перевантаження або користування несправними електросистемами.

Особливу увагу при цьому було приділено особам, які належать до підвищеної «групи ризику», які за певних умов опинилися у складних життєвих обставинах.

На згадку про зустріч, фахівці ДСНС залишили інформаційно-просвітницькі листівки та пам’ятки, в яких викладено детальну інформацію як не допустити виникнення пожежі та правила пожежної безпеки, які обов’язково потрібно дотримуватись під час осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Ку  (26.01.21 16:34): Пришли в частный сектор о они послали науй!
Без ордера пошли най!!!
Правильно сделали что послали най?
Відповісти | З цитатою
Подозрительная проверка  (26.01.21 16:11): Проверили сколько беспомощных стариков живет в частном секторе? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті