Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
09:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині з початку року сталося пів тисячі ДТП з пішоходами

На Дніпропетровщині з початку року сталося пів тисячі ДТП з пішоходами

У Дніпропетровській області за 10 місяців 2020 року трапилася 561 дорожньо-транспортна пригода за участю пішоходів, це 30 % від загальної кількості аварій з постраждалими.

Про це в ефірі "Українського радіо UA: Дніпро" розповів пресофіцер Управління Патрульної поліції Дніпропетровської області Павло Карманов.

Як повідомив представник поліції, у цих ДТП загинуло 89 осіб, 515 травмовано.

За його словами, основна причина аварій – це недотримання правил дорожнього руху як водіями, так і пішоходами.

"Найчастіше кермувальники перевищують швидкість автомобіля, а пішоходи перетинають дорогу в неналежному місці. Саме це призводить до дорожньо-транспортних пригод", – зазначив Павло Карманов.

Він розповів, що найбільше аварій з пішоходами трапляється, коли підвищений дорожній трафік. Наприклад, у вихідні дні спостерігається менша кількість ДТП, ніж у будні.

"У понеділок дорожньо-транспортних пригод небагато, найбільша кількість ДТП в п'ятницю, середу і четвер. Зранку, коли всі їдуть на роботу, приблизно о 8-9 годині та ввечері, з 17 до 19 години", – сказав представник поліції.

За даними правоохоронця, у Дніпрі найбільше аварій за участю пішоходів трапляється на проспекті Богдана Хмельницького, Набережній, вулиці Космічній, Запорізькому шосе і проспекті Дмитра Яворницького.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Морозенко  (01.12.20 08:22): Как говорил мне один следователь: " ни один судья в ДТП с участием пешеходов, не признает вину пешехода". Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
За цифры внизу  (01.12.20 07:12): Спасибо, информативнее чем в этой статейке. Відповісти | З цитатою
Подстилка автослесаря  (01.12.20 01:11): Мне собственно
все равно, что пешеход, что водитель, пусть хоть друг друга пораздирают, а я маслица подолью, и в сторонке понаблюдаю, главное, чтоб мне развлечение было, да и тролльская зарплатка капает.
Відповісти | З цитатою
немного цифр  (30.11.20 23:05): Открываем сайт патрульной полиции в разделе статистики. Открываем документ со статистикой на 16-й странице - "ДТП з постраждалими, скоєнi з вини пішоходів". И что мы видим? Что с начала года по области по вине пешеходов произошло 73 ДТП с пострадавшими

В том же документе открываем страницу 10 - "ДТП з постраждалими за участі пішоходів". И узнаем, что произошло в области 570 ДТП с пешеходами. Да-да, уже на 9 больше

А теперь считаем сколько ДТП с пешеходами по чьей вине произошло:
- по вине пешеходов - 12,8%
- по вине водителей - 87,2%
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті