Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
09:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі патрульні виявили гранату в автомобілі Ford з картонним листом замість номера

У Дніпрі патрульні виявили гранату в автомобілі Ford з картонним листом замість номера

Вчора пізно ввечері на вулиці Великій Діївській увагу патрульного екіпажу привернув автомобіль Ford, позаду якого замість звичайного автомобільного номеру був закріплений картоний лист із цифрами. Поліцйські зупинили транспортний засіб.

Під час спілкування з інспекторами 33-річний водій авто не надав жодних документів, окрім паспорту. Як виявилося, чоловік перебуває під домашнім арештом. Патрульні провели поверхневу перевірку громадянина і виявили ще 2 чужих паспорти, а також паспорт та водійське посвідчення зі слідами підробки. Останні документи, згідно бази даних, перебували у розшуку.

Охоронці порядку запитали у кермувальника, чи має він заборонені речі чи предмети в авто. Чоловік повідомив, що не має, і дозволив охоронцям порядку оглянути транспортний засіб. Втім, інспектори виявили в його салоні предмет, схожий на корпус гранати РГД5 та запал до неї. На місце події вони викликали слідчо-оперативну групу Новокодацького відділку поліції та вибухотехніків, які вилучили вказану знахідку. На громадянина патрульні склали постанову за керування без необхідних документів.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Хм  (28.10.20 15:32): так форд наверное трофейный, из оос пригнан. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті