Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За фактом несанкціонованого втручання в роботу вебсайта Нацполіції розпочато кримінальне провадження

За фактом несанкціонованого втручання в роботу вебсайта Нацполіції розпочато кримінальне провадження

У рамках досудового розслідування встановлюються обставини несанкціонованого доступу та особи, які його здійснили.

Нагадаємо: сьогодні об 11:45 зафіксовано несанкціоноване втручання у роботу офіційного вебсайта Нацполіції.

У зв’язку з цим на деяких інтернет-сторінках обласних управлінь поліції була поширена недостовірна інформація на інтернет-сторінках поліції.

На цей час сайт Національної поліції України проходить техобслуговування, фахівці працюють над відновленням його роботи.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 361 (Несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку) Кримінального кодексу України.

Кіберполіцейські з’ясовують обставини несанкціонованого доступу до сайта та встановлюють причетних осіб.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Пока ещё не пенсионер  (24.09.20 09:07): После того, как "ложаться" вебсайты МВД, МЧС (авария на Ровенской АЕС), Минобразования, МОЗ, и других высших органов гос.власти ни у кого не возникает вопрос о последствиях лично для него, когда все трудовые книжки и остальной учёт всей трудовой деятельности переведут с бумажных на электронные носители Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
123321  (23.09.20 21:42): "В связи с этим на некоторых интернет-страницах областных управлений полиции была распространена недостоверная информация на интернет-страницах полиции."
вы сами то читаете то шо пишете?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Хроник карантина  (23.09.20 21:22): Я и так знаю причастных! Тут к бабке не ходи! Это ФСБ, ГРУ и лично тот, чьё имя нельзя тут публиковать! Відповісти | З цитатою
ну, и?  (23.09.20 20:33): Нам это зачем? Это вы зе-диджитализаторам расскажите, пусть смотрят к чему приводит повсеместная диджитализация, если даже сайт полиции не могут уберечь от взлома Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті