Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
13:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі для 4 бібліотек куплять нові книги

У Дніпрі для 4 бібліотек куплять нові книги

Цьогоріч всего 24 бібліотеки по всій Дніпропетровській області отримають нові книжки.

Щороку бібліотечні фонди регіону поповнюють нові книжки. У 2020-му літературу отримають 24 заклади. Нині Український інститут книги відбирає книжки. Розглядають ті, що видані не пізніше 2018 року. Буде література, цікава дорослим, дітям та юнацтву – як наукова та довідкова, так і художня.

Нові книжки отримають 4 бібліотеки Дніпра, а також Жовтих Вод, Кам’янського, Кривого Рогу, Марганця, Нікополя, Новомосковська, Павлограда, Покрова, Апостолового, Васильківки, Верхньодніпровська, Слобожанського, Криничок, Межової, Перещепиного, Покровського, П’ятихаток, Солоного, Томаківки, Широкого.

Всього книжкові видання отримають 603 бібліотеки України.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Я реально задолбался  (18.09.20 12:41): распродавать за копейки библиотеку пожилых родственников - одни мировые классики - по 100 грн. за 10 - 15 томов. Распродаю с 2011 - го года и до сих пор ещё немного осталось. А советских авторов просто вынес на мусор - желающих купить за копейки - ноль. Оставил для себя только 5-ти томник Ильфа и Петрова.
Нет, мне конечно попадаются "любители Румера", но шоб бесплатно. А бесплатно - ройтесь в мусорнике.
И мне тут ещё что-то вякают про ценность каких-то , только им известных "авторов".
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
григорию  (18.09.20 08:49): БРАВО! Відповісти | З цитатою
Вопрос  (17.09.20 18:50): Зачем им новые книги? Библиотекам официально разрешили продавать книги из своих фондов, запасников! Новые за бюджетные деньги, а при распродаже мани себе! Відповісти | З цитатою
.  (17.09.20 18:12): ... и снова медали, ордена, доллары в студию
тут кушать скоро будет нечего, кроме ботинок с 1927 года, а им тут такое...
Відповісти | З цитатою
Извиняюсь...  (17.09.20 17:40): Объясните простую вещь - кому нужны эти книги и библиотеки, если у каждого есть интернет, в том числе и мобильный. Причем у многих по несколько устройств для выхода в интернет. А в интернете есть почти любая тех. документация и литература по гуманитарным наукам. Я уже не говорю про писателей вроде Антона Павловича.
Я сам в прошлом - читающий человек, последние лет пять почти не брал в руки книги - зачем они, если все есть в интернете ? Это анахронизм даром никому не нужный. Содержание бесполезных людей и глупая трата денег.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті