Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
20:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Музей Дніпра діджиталізували: полотна експозиції оживають

Музей Дніпра діджиталізували: полотна експозиції оживають

Дніпропетровський художній музей діджиталізували: полотна експозиції оживають.

Про новітні технології музею в інтерв`ю Відкритому розказав мистецтвознавець, заступник директора з наукової роботи Дніпропетровського художнього музею Сергій Несмачний.

Дніпропетровський художній музей до початку нового навчального року підготував для своїх відвідувачів приємний сюрприз. Тепер постійна експозиція музею має цікаве цифрове доповнення – планшети, на яких транслюється відео.

«Це інформативні сюжети про картини та пісочні анімації, спеціально розроблені для нашого музею. Це своєрідна діджиталізація експозиції: тепер полотна «оживають». А більш детально ознайомитись з експозицією можна скануючи QR-коди, які виведуть на аудіогід, поки лише двомовний – українська та російська. Тому раджу прихопити з собою до музею не лише гарний настрій, а й смартфони та навушники», – говорить Сергій Несмачний.

Художній музей продовжує працювати в умовах проведення протиепідемічних заходів: до відкриття музею і після припинення роботи з відвідувачами відбувається ретельне прибирання та дезінфекція, з цією ж метою присутня в розкладі музею і санітарна перерва.

«Попереджаємо, що з 02.09.2020 року змінюється графік роботи музею. Тепер у відвідувачів буде більше часу, аби ознайомитися з експозиціями. Години роботи з середи по неділю: з 10:30 до 17:30, однак з 13:00 до 13:30 – санітарна перерва. Вихідні – понеділок, вівторок», – попереджає Сергій Несмачний.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


нн  (16.09.20 23:00): А картин советского периода на 3-м этаже как не было, так и нет? Відповісти | З цитатою
sergasius  (16.09.20 20:29): Какая прелесть! А дороги на Пятихатки уже вообще нет- люди по полю уже ездят Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті