Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
00:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбудеться турнір з міні-футболу серед студентів, котрі мешкають у гуртожитках

У Дніпрі відбудеться турнір з міні-футболу серед студентів, котрі мешкають у гуртожитках

21, 22 та 24 вересня в Дніпрі відбудеться турнір з міні-футболу серед студентської молоді, котра мешкає в гуртожитках.

Ігри проходитимуть у Дніпрі за підтримки мера Бориса Філатова та депутатів Дніпровської міської ради Григорія Гельфера, Артема Павлова, Олега Тупиці та Юлії Дмитрової відповідно до Комплексної програми розвитку молодіжної політики та національно-патріотичного виховання молоді на 2017-2021 роки.

«Вже другий рік поспіль ми проводимо цей турнір у нашому місті. Депутати виділили відповідний ресурс для призового фонду. Якщо минулого року команди змагалися за грошову винагороду, то цього року ми вирішили змінити підхід. Жодна команда не залишиться без подарунків. А за призові місця переможці отримають спортивне спорядження для облаштування своїх гуртожитків. Також завдяки підтримці програми «Культурна столиця» в якості подарунків учасникам турніру нададуть безкоштовні квитки на культурно-масові заходи", - розповів депутат Дніпровської міської ради VII скликання Артем Павлов.
Депутат міської ради Олег Тупиця додав, що через карантин студенти засиділися та з нетерпінням чекають на цей турнір.

«У такий спосіб міська влада так чи інакше взаємодіє зі студентами нашого міста. Оскільки гуртожитки є державною власністю, то облаштовувати їх напряму ми просто не маємо права, адже це різні форми власності. А завдяки таким заходам, які відбуваються в нашому місті, ми зможемо допомогти студентам в облаштуванні гуртожитків та місць їхнього дозвілля», - пояснив Олег Тупиця.
Зі свого боку начальник відділу молодіжної політики та національно-патріотичного виховання управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики ДМР Сергій Луденський зазначив, що команди мають складатися зі студентів, які мешкають у гуртожитку. Допускається участь лише двох легіонерів, котрі не є мешканцями гуртожитку, але навчаються у ЗВО.

«Окремо слід звернутися до груп підтримки. Приходьте та вболівайте не тільки за свою команду, але й за всіх гравців турніру. Найактивніша та найяскравіша група підтримки отримає подарунок - торт із брендованим написом», - зауважив Сергій Луденський.
Ігри проходитимуть на спортивних майданчиках шкіл № 76, № 130, та №71. Фінальні матчі заплановано провести на полі КЗО СЗШ № 10.

«Місця проведення футбольних матчів вже визначено, дати також. Тож закликаємо студентів реєструвати свої команди та активно брати участь у турнірі. Депутатський корпус зацікавлений у тому, щоб наша молодь розвивалася. Давайте проведемо цей турнір так, щоб про нас заговорили по всій державі», - сказала депутатка Дніпровської міської ради Юлія Дмитрова.
Реєстрація команд розпочалася та триватиме до 18 вересня 2020 року. Гугл-форму можна знайти на сторінках управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики ДМР у соціальних мережах або у старости гуртожитку. Також можна звертатися до голови студентського самоврядування закладу вищої освіти.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті