Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Спортсменки з Дніпропетровщини зайняли весь п’єдестал пошани на чемпіонаті України зі скелелазіння в швидкості

Спортсменки з Дніпропетровщини зайняли весь п’єдестал пошани на чемпіонаті України зі скелелазіння в швидкості

У Маріуполі пройшов чемпіонат України зі скелелазіння на швидкість. Кращими серед жінок стали майстрині спорту з Дніпропетровщини. Вони зайняли увесь п’єдестал пошани, здобувши три нагороди.

Національна першість – частина великого скелелазного фестивалю, який цьогоріч приймав Маріуполь. Наші спортсменки у своїй категорії – абсолютні чемпіонки змагань. Розділили поміж собою три перших місця. Скарбничка області поповнилась золотою, срібною та бронзовою медалями.

Перемогу здобула Тетяна Колкотіна. Вона у фіналі випередила іншу представницю області Аліну Щигарєву. Замкнула трійку призерок Оксана Бурова, яка в боротьбі за «бронзу» перемогла скелелазку з Одещини.

Національні змагання зібрали 49 спортсменів – 29 чоловіків та 20 жінок. Спортсмени представляли 8 областей України: Вінницьку, Дніпропетровську, Донецьку, Київську, Кіровоградську, Одеську, Харківську та Чернівецьку.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті