Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
09:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині викрито групу осіб, які незаконно позбавили волі та катували людину

На Дніпропетровщині викрито групу осіб, які незаконно позбавили волі та катували людину

Прокуратурою Дніпропетровської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом викрадення та катування людини, а також незаконного поводження зі зброєю групою осіб (ч.2 ст.146, ч.2 ст.127 та ч.1 ст.263 КК України).

За даними слідства, четверо чоловіків викрали мешканця Нікополя та силоміць утримували його протягом тривалого часу, завдаючи фізичних страждань та вимагаючи зізнатися у діях, які він насправді не вчиняв. Крім цього, зловмисники незаконно зберігали вогнепальну зброю.

Під час проведення санкціонованих обшуків у помешканнях фігурантів справи правоохоронцями вилучено ручний протитанковий гранатомет, пістолети, рушниці, бити, ножі, патрони тощо, а також знаряддя для катування.

Наразі підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КК України, вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.



Gorod.dp.ua на Facebook.


perfect stranger DP  (16.07.20 19:48): ну них се набор ружьецов- да и другого - походу не просто шпана, - коллекционерами были Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті