Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 04 червня 2024
18:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Затримали двох терористів, які підпалювали в Дніпрі магазини пива

Затримали двох терористів, які підпалювали в Дніпрі магазини пива

Вимагачі вимагали від власника магазинів щомісячну мзду в 40 тисяч доларів.

Затримано ще двох осіб, які підозрюються у скоєнні терористичних актів шляхом підпалу приміщень магазинів у житлових будинках на території України. 31 травня 2020 року у м. Київ затримано двох фігурантів справи про вчинення терористичних актів, які раніше перебували у розшуку.

За версією слідства, вказані особи разом зі спільниками висунули вимогу керівнику товариства з обмеженою відповідальністю, яке є власником мережі магазинів розливного пива та має торгівельні точки на території Дніпропетровської, Харківської, Полтавської та Запорізької областей, сплачувати їм щомісячно грошову винагороду у 40 000 доларів США, в іншому випадку погрожуючи знищенням майна компанії (вчиненням терористичних актів шляхом підпалу приміщень). З метою впливу на прийняття рішень співвласниками юридичної особи на їх користь, зловмисники протягом лютого – березня 2020 року здійснили підпал 18 торгових приміщень компанії (частина з яких розташована у багатоповерхових житлових будинках) у містах Дніпрі, Кривому Розі, Харкові, Запоріжжі та Полтаві. Створивши небезпеку для життя та здоров’я людей, зазначені особи знищили майно компанії на понад 3 мільйони гривень.

Наразі вказаних осіб затримано, їм повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.258 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомлялось раніше, у квітні поточного року було затримано ще одного фігуранта цієї справи (40-річного чоловіка), який також перебуває під вартою.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Яврей Митя  (05.06.20 20:21): Жадность фраеров сгубила, нет чтоб 1 тыс, а то 40 тыс. в месяц! Тем более когда бандиты что-то требуют, то обычно предоставляют какие-то услуги или работу взамен. Відповісти | З цитатою
cahbe  (04.06.20 13:48): Тоесть у нас 4 месяца жгут пивнухи в жилых домах, по 10 за месяц, а мы об этом узнали потому что их задержали? Сайт походу совсем скуксился. тут из новостей только про снятую с дерева корову зорьку пишут и про подорожало на 3.21342154 процента спички с фоткой какой то неотяыгощённой разумом бабы. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
.  (04.06.20 12:54): and justice for all (Metallica) Відповісти | З цитатою
Погонщик красного КТМ_а  (04.06.20 12:36): Таки да, поджигание именно пивного магазина - это и есть терроризм!!!
Лишать людей пива недопустимо!!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Димон  (04.06.20 12:26): Правда есть те, кто не согласиться, что таких можно исправить только расстрелом? Відповісти | З цитатою
что  (04.06.20 12:26): российские диверсанты? Відповісти | З цитатою
земляк  (04.06.20 12:18): Ну и что? Кампанию взрывавшую город поймали, судили, судили и выпустили. С этими будет так же. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті