Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов: навіть в умовах епідемії місто продовжує ремонти внутрішньоквартальних доріг і благоустрій територій

|«« «« »» »»|

Навіть в умовах епідемії у різних районах Дніпра тривають будівництва внутрішньоквартальних доріг, ремонти житлового фонду та приміщень навчальних закладів.

«На жаль, є великі труднощі з фінансуванням – уже зараз ми бачимо фінансову діру у розмірі близько 500 млн грн. Це пов’язано з економічною кризою та боротьбою з коронавірусом у країні. Але на цей час ми справляємося, тому поки не плануємо призупиняти благоустрій. Ми розуміємо, що будь-яке будівництво, у тому числі комунальне, – це передусім робочі місця, додана вартість, податки. Тож нині, з послабленням карантину, коли люди вийшли на вулиці, вони зможуть побачити, як місто якісно перетворилося за минулі два місяці», – сказав міський голова Дніпра Борис Філатов під час огляду робіт із благоустрою в Індустріальному районі 13 травня.

Так, у районі буд. № 1 по вул. Калиновій триває ремонт внутрішньоквартальних доріг і тротуарів.

«Ми ще не бачили такого. За ту красу, що вони роблять, можна потерпіти навіть шум техніки», – коментують роботу будівельників місцеві.

Загалом у районі просп. Калнишевського в планах відремонтувати 27 будинків. Нині зробили вже 5, тривають роботи за 12 адресами.

У цілому по місту будівництво ведуть ще у 20 дворах.

«Хотілось би відремонтувати більше локацій. Хоча я щоразу повторюю: за 5 років ми зробили більше, ніж усі інші за чверть століття. Щодо ремонтів ми постійно спілкуємося з мешканцями району. Для нас дуже важливий діалог з людьми: ми радимося з ними, де побудувати паркувальні кишені, майданчики для встановлення сміттєвих баків», – додав Борис Філатов.

Мер Дніпра також анонсував реконструкцію скверу території між вул. Калнишевського, 27 та вул. Гулі Корольової. Крім нового дитячого майданчика, тут облаштують велосипедні доріжки із відповідною розміткою та навіть штучними світлофорами. Це допоможе дітям змалку розуміти важливість правил дорожнього руху – як для пішоходів, так і для велосипедистів. Тим паче, що тут поряд є дорога з відносно жвавим рухом.

«Ми наведемо лад у самому серці Індустріального району, де постійно збираються люди», – сказав мер.

І людям така перспектива подобається.

«У мене двоє малих дітей, ми часто тут гуляємо. У принципі, особливих нарікань немає, а якщо зроблять крутий сквер, як, наприклад, на Перемозі (житломасив, – ред.), то буде супер», – розповіла пані Тетяна.

Водночас, за словами Бориса Філатова, у місті є проблема з вандалізмом, тож, зокрема, місцевим мешканцям також варто пильнувати комунальне майно – надто те, що встановлювали на їхні ж прохання.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (14.05.20 11:17): Боря, докрась ворота сперва, балаболка! Відповісти | З цитатою
Саша  (14.05.20 10:21): Сколько можно вешать лапшу людям Днепра. Филатов даже не слышит. Ему главное отмыть бюджетные деньги. Донецкое шоссе за домом 144 установили детскую площадку в 3х метрах о жилого дома высотки под землёй проложены коллектор с трубами отопления холодной. Воды отвод канализации. Но ведь это пустяк зачем о опленич в жилой дом зима тёплая. А тем более в 10метрах зарыта труба газового постачання. Почему не установить эти площадки не в кустах ч о и полиция их не видит а впереди дома 140 144 146 а там ведь все будут видит а чем занимаются мамаши на детских площадках. За домом 144 есть три заброшенных садика неужели нельзя установить там эти качели тренажёры главное наркомана перекроет бизнес. Ведь под 144 дом ходят мамаши со всего района чтобы их не видели люди чем они там занимаются. Спасибо благоустройство и филатов уборку проводт👍 Відповісти | З цитатою
.  (14.05.20 09:23): Ясен пень..., типа работа "кипит", а мэр баблишко "рубит"... Відповісти | З цитатою
ОЛЕГ  (14.05.20 09:16): МОЛОДЕЦ Филатов продолжает жить пиаром в городе, ЕМУ не страшен корона вирус перед выборами, А если ближе к телу - ТО если бы Зеленский не заключил пари с Филатовым то мост ещё бы по настоящее время не отремонтировали так, что ЭТО Зеленский его сделал. Відповісти | З цитатою
Ёжик  (14.05.20 03:30): Наш, Уважаемый Мэр, интересно поставил вопрос... Обычным людям ремонты запретил, не шуметь, карантин !!! Выбивать буду двери ... А на улице можно... А там шум, очень качественный !!! Відповісти | З цитатою
Елена  (13.05.20 23:22): Срочно надо бордюры менять. Відповісти | З цитатою
Toma  (13.05.20 22:12): Филатов молодец. У нас на Победе очень красивый сделали двор. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Илья  (13.05.20 22:03): Относительно ремонтов они постоянно общаются с местными жителями...
А по поводу киосков(серого цвета) растущих как грибы в замен тех которые были не" законно установленные" не кто мнение местных не спрашивает.
Как эти лицемерные перлы уже за...ли!!!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Василий Иванович  (13.05.20 21:56): Филатов молодец. Не говорит, а делает. Причем делает правильные вещи. Уважаю. До него только воровали, а он реально городом живет. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті