Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До обсервації на Дніпропетровщині доправили гастрольну трупу обласного оперного театру

До обсервації на Дніпропетровщині доправили гастрольну трупу обласного оперного театру

Трупа Дніпропетровського академічного театру опери та балету перервала європейські гастролі через ситуацію з коронавірусом та закриттям кордону.

У трьох учасників колективу виявлено незначне підвищення температури. Їх вже доправили під нагляд медичних працівників Дніпровської міської клінічної лікарні № 21. Ще 45 людей перебувають на обсервації на території області. Всі вони почуваються добре, повідомили в департаменті охорони здоров'я облдержадміністрації.

«Нині троє учасників трупи знаходяться в Міській клінічній лікарні № 21 імені проф. Є. Г. Попкової Дніпра. Чи у них звичайне ГРВІ, чи COVID-19, виявить подальше спостереження та обстеження, – зазначив директор департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської ОДА Валерій Сердюк. – Решта учасників колективу знаходяться в обсервації, де медичні працівники спостерігатимуть за їхнім станом здоров'я найближчі два тижні. Зараз всі почуваються добре та не мають симптомів хвороби».

До швейцарської Женеви колектив Дніпропетровського академічного театру опери та балету виїхав 11 березня. На гастролі відправилися двома автобусами. Загалом – 44 артисти та працівники сцени і 4 водії.

Проїхавши через Польщу та Німеччину, 14 березня трупа зупинилася на ночівлю у Франції. Через ситуацію з коронавірусом та закриттям кордону гастролі перервали. У трьох учасників трупи виявлено незначне підвищення температури.

В Україні виявлено 7 підтверджених випадків COVID-19, жодного – на Дніпропетровщині. Проте область в разі необхідності готова надавати допомогу хворим на коронавірус.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Жесть  (18.03.20 23:23): У *** директора, проигравшего суд и апелляцию, по закону не имеющего права занимать должность директора театра оперы и балета, есть чудо-кураторы, они же покровители: сначала Глеб Пригунов, который его и назначил на эту должность, теперь - Святослав Олейник. Обоим своим шефам за крышевание (неоднократные "потери" решения суда о его увольнении, например, "замазывание" последних неприятностей с КРУ, а теперь - вот эти гастроли, на которые необходимо реагировать жёстко , решительно, и отвечать по всей строгости закона) Пинчук ежемесячно передаёт конвертики с деньгами. И никто у нас, как всегда, ничего не видит и не замечает. И все довольны. Так ведь? Відповісти | З цитатою
Зритель  (18.03.20 06:25): Власть должна уволить такого директора, который отправил своих людей на гастроли. Деньги перекрыли в голове весь здравый смысл. Позор! Відповісти | З цитатою
Злой горожанин  (17.03.20 22:18): У кого же это хватило ума направить на гастроли четыре десятка человек в страны, где ежедневно заболевают сотни людей, и где закрыты театры? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Кола  (17.03.20 21:54): По всей Европе бушует вирус а они прутся на гастроли, мозги зачем людям даны?! Відповісти | З цитатою
Александр  (17.03.20 21:38): Это жесть. В разгар эпидемии поехали в Европу. Директора этой труппы под суд. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті