Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
07:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов: у Дніпрі виділено 98 млн грн на заходи із запобігання епідемії коронавірусу

Борис Філатов: у Дніпрі виділено 98 млн грн на заходи із запобігання епідемії коронавірусу

Хоча немає приводів для хвилювань, у Дніпрі вже створено штаб з питань готовності та реагування на поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Дніпра Борис Філатов.

Водночас 28 лютого під час позачергового виконкому ухвалили рішення про перерозподілення 98 млн грн до резервного фонду міського бюджету Дніпра. Ці кошти направлять на вирішення оперативних питань, пов’язаних з коронавірусом, зокрема, закупівлю необхідного медичного обладнання, ліків, спецодягу, а також проведення профілактичних заходів.

Мер Дніпра заявив, що майже місяць тому департамент охорони здоров’я Дніпропетровської області визначив 21-шу міську інфекційну лікарню госпітальною базою в разі спалаху коронавірусу. Цей заклад, за словами Бориса Філатова, не має ані медикаментів і захисних костюмів, ані грошей на їх придбання. Обласні чиновники досі не вирішили питання з фінансуванням і не відповідають на листи мерії.

Саме тому керівництво Дніпра ухвалило рішення щодо підготовки комплексу заходів до можливого спалаху вірусу, аби у разі необхідності вжити оперативних дій задля безпеки та здоров’я містян.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Наднжда  (07.10.20 10:38): уважаемый Хлеб завод №10 г.Днепр, на вашей территории включена "сирена"
и этот гул - вой распространяется на ближлижайшие улицы в этом районе,
и это происходит каждый день с утра до вечера,так раньше в гестапо пытали людей,
"музыкальной шкатулкой" мы хотим тишины,сколько вы будете издевается над людьми,
большая просьба выключите сирену или то что создайот такой ВОЙ на всю округу. Борис Альбертович помогите
Відповісти | З цитатою
Руслан  (16.04.20 14:14): В ДМР нет знаний - как верно оформлять документацию.
Пусть Филатов этой бумажкой за подписью міського голови не пойми чего
в сортире подотрётся.
Відповісти | З цитатою
727  (05.03.20 10:58): предотвращали предотвращали,пока не предотвратили 98 лямов.уже и не смешно даже. интересно этот перечень мероприятий со сметой увидеть.ага. Відповісти | З цитатою
ника  (04.03.20 09:33): Дело о коррупции при строительстве метро в Днепре обрастает новыми подробностями — как оказалось, технологические нарушения грозят проседанием грунта под жилым районом, а сами работы ведутся по завышенной цене. Об этом редакция 368.media узнала из материалов уголовного производства по ч. 2 ст. 364 УК https://368.media/2020/03/04/finansovye-mahinatsii-i-ugroza-obrusheniya-domov-stroitelstvo-metro-v-dnepre-obrastaet-nyuansam Відповісти | З цитатою
.  (04.03.20 07:15): А отчёт по этим деньгам будет ? А то ходят слухи, что вы,злоупотребляя служебным положением, занимаетесь растратой государственных средств.
У Шария про вас материал вышел "Как мэр Днепра тратит ваши миллионы", подтвердите или опровергните.
Відповісти | З цитатою
555  (03.03.20 22:32): опять Андерсона включил... Відповісти | З цитатою
Анархист  (03.03.20 17:24): Про то, что маски не помогают скажу одно, подышите пылью без маски и с ней и поймёте, как они типа не помогают. То что их надо использовать максимум 2-3 часа и выкидывать сразу это факт. Если болеешь уже маску нет смысла носить, скажем дома, если в доме сам находишься. Если идёшь куда-то надо маску одевать, чтобы не заражать других. Хотя в Украине уверен никто из больных так делать не будет. Все больные будут без масок, а здоровые с масками. И смех и грех

Кстати с вирусом нас ребятки из ИТАЛИИ привезённом заробитчанами. Которые теперь за наш счёт лечатся. Ещё и нас заражать будут. Налоги наши не зря мы платим. Будем лечить на них заробитчан, которые налоги вообще не платят. Кстати 100 млн. это мало Боря. Ну ты только на рекламу себя любимого потратил 120млн. и более, а на народ только 100. Эх не любит нас наш мэр. Копейки выделяет. Ну ничего. Проголосуем за кого надо в сентябре и кое-кто сядет с конфискацией и на долго
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
звездочет  (03.03.20 14:42): 24 процента больны много лет. Відповісти | З цитатою
Здравохранение в смартфоне  (03.03.20 14:03): Всем 73 процентным советую прикладывать к голове включенный смартфон с видосиками прастигаспади президента. Здравохранение в смартфоне!

Борис Альбертович не надо тратить городской бюджет на лечение зеленых даунов. Скорая должна задавать вопрос за кого голосовали - если за бубочку, советовать прикладывать смартфон
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
z  (03.03.20 13:00): Надо читать так - ОСВОИЛИ Відповісти | З цитатою
1 2 3
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті