Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
17:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Студентки, спортсменки і просто красуні

Студентки, спортсменки і просто красуні
Від пишноти посмішок та щасливих дівочих облич, здавалось, засяяв увесь зал Палацу спорту Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара. Теплого весняного дня тут пройшов щорічний конкурс „Міс Весна-2009”. Бажаючих подивитися на яскраве спортивне шоу було багато, про це свідчили трибуни, переповнені вболівальниками. У восьмому, вже традиційному, змаганні взяли участь 15 дівчат – найчарівніших та найпривабливіших представниць різних факультетів ДНУ.

Учасницям було потрібно пройти випробування, які мали відношення не тільки до спорту. Претендентки на корону взяли участь у чотирьох конкурсах – танцювальному, спортивному, „брейн-рингу” та дефіле. У перших двох вони показали свою музикальність, майстерність володіння тілом, а також грацію, пластику і добірність. У конкурсі на ерудицію („брейн-рингу”) дівчатам була надана можливість проявити себе по-іншому: треба було відповісти на запитання стосовно спорту і зробити це якнайшвидше, якнайцікавіше, якнайемоційніше. „Найрозумнішою” стала студентка першого курсу факультету міжнародної економіки Олена Вітренко.

Кожній конкурсантці допомагала перемагати група підтримки. Цього разу вперше до участі у конкурсі під мужньою назвою „Гладіатори” були запрошені хлопці. Команди з трьох найдостойніших шанувальників кожної красуні мали змогу у спортивних змаганнях продемонструвати дамі свого серця силу, цілеспрямованість і відданість.

Звичайно, всі претендентки на корону дуже хвилювались. Хоча зал, який було переповнено друзями-однокурсниками, всіляко їх підтримував. До речі, глядачі також взяли активну участь у конкурсі. Найголосніше привітання своєї представниці шанувальниками давало їй додаткові бали, а впродовж всього свята за допомогою SMS усі бажаючі голосували за свою обраницю. Але найбільшу кількість балів принесли студенткам куратори груп, що прийшли теж на свято. Впродовж виступів відбувався показ слайд-шоу фотопортретів конкурсанток.

Закінчилось дійство феєричним виходом учасниць у заключному конкурсі дефіле. Красуні-студентки пройшли залом у власноручно зроблених убраннях. Саме зроблених, бо дівчата вигадували і конструювали костюми з нетрадиційних для шиття одягу матеріалів. Було використано поліетиленові пакети, одноразовий посуд, лазерні диски, рисову крупу, квіти, фольгу, чоловічі краватки та багато іншого. Політ фантазії вразив не тільки глядачів, а й суддів, для яких настала вирішальна мить. Члени компетентного журі, яке очолював завідувач кафедри фізичного виховання та спорту доцент Володимир Іванович Саричев, теж хвилювались, бо розуміли, яке відповідальне завдання стоїть перед ними. Але рішення прийнято! Корону і почесний титул „Міс Весна-2009” отримала Олена Іголкіна. Першою віце-міс стала Анастасія Авдєєва, другою – Вікторія Желєзняк. Усі три дівчини також першокурсниці факультету міжнародної економіки (робимо висновки, де в ДНУ навчаються найкращі дівчата).

Але переможених у конкурсі не було. Всі учасниці перемогли в інших номінаціях, таких як „міс чарівність”, „міс грація”, „міс посмішка”... А ось звання „міс глядацькі симпатії” дісталося Юлії Суходольській (також перший курс факультету міжнародної економіки).

Дівчата отримали подарунки, а організовано свято було старшим викладачем кафедри фізичного виховання та спорту Валентиною Василівною Шевченко за підтримки профкому Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:


  


От химфака  (05.05.09 16:52): Валентина Васильевна - молодец! Мы вас помним и любим.
Сама участвовала в таком конкурсе в 2005 году. Очень хорошие и теплые воспоминания о студенческих временах.
Ответить | С цитатой
Мимо шел  (05.05.09 14:50): Ужас, какие страшные! А шо это на них одето? Ответить | С цитатой
Сеня  (05.05.09 14:49): для БОМЖА - на Большом Каретном.. Ответить | С цитатой
Бомж  (05.05.09 11:45): Где мои 17 лет?.. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте