Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 21 вересня 2024
01:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Спортсмени Дніпропетровщини здобули три медалі на Перших європейських сільських іграх

Спортсмени Дніпропетровщини здобули три медалі на Перших європейських сільських іграх

Команда Слобожанської ОТГ виборола призові місця на Перших європейських сільських спортивних іграх. Змагання пройшли у місті Берегове на Закарпатті.

Спортсмени Дніпропетровщини здобули медалі різного ґатунку у настільному тенісі та шашках.

«Спортсмени Дніпропетровщини демонструють гарні результати на турнірах різних рівнів. Нещодавно потішила команда Слобожанської ОТГ. Хлопці та дівчата гідно презентували область на міжнародних змаганнях громад, що пройшли на Закарпатті», – розповіли в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської ОДА.
До Перших європейських сільських спортивних ігор долучилися команди громад України, Молдови, Румунії та Угорщини.

Здобутки спортсменів Дніпропетровщини – 1-е та 3-є місця у настільному тенісі. Їх посіли Владислав Ратушняк та Юлія Ільченко. «Срібло» у шашках виборола Катерина Глущенко.

«Фізкультура і спорт – запорука здоров’я та омолодження мешканців регіону. Для селян організовуємо змагання у 17 видах спорту. Тільки у 2019-му провели 630 таких турнірів», – сказав голова Дніпропетровської обласної організації всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Микола Берест.
На Перших європейських сільських спортивних іграх учасники змагалися у п’яти видах: волейболі, гирьовому спорті, настільному тенісі, шашках та шахах.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті