Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
12:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Комунальники готують дощоприймачі до зими

Комунальники готують дощоприймачі до зими

Щодня на вулицях Дніпра щонайменше три механізовані бригади комунального підприємства «Гідроспоруди» чистять дощоприймачі на найпроблемніших ділянках.

Протягом найближчого тижня робочі бригади проведуть їх профілактичне чищення по всьому місту перед зимою. Розпочали з тих, які найшвидше забруднюються.

«На вулиці Калиновій, де понад 100 дощоприймачів, роботи проводять на ділянці між вулицями Янтарною та Образцова. До зими готують і проспект Поля. Відразу дві бригади нещодавно розпочали його розчищення знизу, від найпроблемніших дощоприймачів. Чим чистішими вони будуть, тим легше буде відчищати їх від снігу та льоду взимку», – розповів заступник директора КП «Гідроспоруди» Дніпровської міської ради Михайло Ступак.
Кожний дощоприймач комунальники чистять декілька разів на рік, особливо у низьких місцях, куди потоки зносять найбільше сміття. Восени ситуацію погіршує опале листя, яке забивається у решітках і перешкоджає відтоку води.
«Дістатися до стоків непросто – чистимо за допомогою техніки, але іноді доводиться вручну розбивати спресовану землю. Якщо колодязь сильно забитий сміттям, листям, пластиком, то на його розчищення може піти година та навіть більше, але у середньому пів години вистачає. Буває так, що своїми силами розчистити дощоприймач не вдається, тоді викликаємо нашу аварійну машину, яка промиває трубопровід під тиском», – розповів співробітник КП «Гідроспоруди» Андрій Киптильний.
Після обробки дощоприймачів на Калиновій і проспекті Поля комунальники переїдуть на Воронезьку, Донецьке шосе, проспекти Пушкіна і Святослава Хороброго.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Людмила  (13.11.19 14:06): На проспекте Героев вдоль Китайской стены можно восстановить ливневки? Их после ремонта покрытия не существует - закатали в асфальт. Відповісти | З цитатою
Иван  (13.11.19 13:44): На Левобережном 3, ливневки, которые находятся напротив входа в Варус, уже несколько лет используются как сточные канавы. Сливал туда отходы рыбный магазин, сейчас вроде перестал. Зато замечены за этим делом Киоск шаурмы возле конечечной остановки 79й маршрутки и магазины по продаже цветов. На противоположной стороне правой полосы проспекта Мира несколько точек продажи кофе, и как результат - ливневка тоже забита. Штрафануть бы их всех или лицензии забрать! Утром до маршрутки идешь как через протухшую помойку! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
пр. Мазепы  (13.11.19 11:32): на пр.Мазепы (Петровского) нечетная сторона, когда идет дождь или тает снег перейти дорогу не реально т.к. несется бурная река... Нужны только сапоги резиновые и ремонтируют дорогу а о ливневке нет никому дела. Відповісти | З цитатою
Жител ж/м Красный Камень.  (13.11.19 11:13): А на Красном Камне на ул. Коробова вообще нет ливневок. Пофик Мише. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті