Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Внесок Дніпропетровщини у загальнодержавний оборот від промислової діяльності склав 19%

Внесок Дніпропетровщини у загальнодержавний оборот від промислової діяльності склав 19%

Упродовж січня–вересня 2019 року товаровиробники Дніпропетровської області відвантажили споживачам продукції, надали послуг промислового характеру на суму 357 млрд.грн.

З них 59,7% обсягу реалізації припадає на переробну промисловість, 31,8% – добувну промисловість і розроблення кар’єрів, 7,3% – постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря; решта – на водопостачання; каналізацію, поводження з відходами.

Внесок Дніпропетровщини у загальнодержавний оборот від промислової діяльності склав 19%.

У структурі обсягу реалізованих промислових товарів і послуг переважає продукція металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання (35,1%).

До списку лідерів серед товаровиробників-переробників належать і галузі з виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів (7,6%), машинобудування (4,8%), з виготовлення гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (3,9%).

Найбільша питома вага в обсязі реалізованої промислової продукції (товарів, послуг) багатогалузевого господарського комплексу Дніпропетровської області припадає на підприємства міст Кривого Рогу (39,4%), Дніпра (24,4%) та Кам’янського (12%).

Gorod.dp.ua на Facebook.


горожанин  (07.11.19 20:19): Была приватизация очень крупных предприятий. А где же товаропроизводители? Відповісти | З цитатою
всё сходится  (07.11.19 17:16): Вклад в промышленную деятельность составляет 19%, поэтому зекоманда решила забрать у нас 2 миллиарда. Всё логично - нужно же новое здание офиса президента строить, ремонт в нем... а жителям что от тех денег? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті