Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
03:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі стартував чемпіонат міста з плавання серед юнаків, юніорів, молоді та дорослих

|«« «« »» »»|

З 29 по 31 жовтня у басейні спортивного комплексу «Метеор» триватиме п’ятий чемпіонат міста з плавання серед юнаків, юніорів, молоді та дорослих.

Майже 600 учасників змагатимуться у різних програмах: батерфляй, вільний стиль, брас, комплексний.
«Чемпіонат триває, як масштабне міжнародне змагання – три дні. З кожним роком підвищується рівень майстерності, і наша головна ідея – розвиток спорту. Щоб якомога більше людей приходили у нього і вели здоровий спосіб життя. У нас у спортивних школах навчається близько десяти тисяч осіб, а до масових офіційних заходів у Дніпрі вже долучається 50-70 тисяч містян. Це свідчить про те, що ми робимо все правильно. Рівень змагань росте, і вже делегація Туреччини у складі 100 спортсменів виявила бажання взяти участь у чемпіонаті. Це все свідчить про престиж міста. Ми можемо організувати і забезпечити необхідні умови для спортсменів», – розповів заступник міського голови Олександр Шикуленко.
Так, басейн спортивного комплексу «Метеор» відповідає олімпійським вимогам, тож міські змагання є підготовкою майбутнього спортивного резерву країни.

Суддя змагань, заслужений тренер України Олександр Кулик розповів, що змагання розділили на два блоки – молодший та старший.

«Ми хочемо конкретно подивитися на наших спортсменів, які можуть у майбутньому показати себе у збірних міста, області й України, та одночасно надати можливість нашій молодшій віковій групі проплавати та взяти участь у змаганнях. Уже добігає кінець року, і восени ми підбиваємо підсумки. Сподіваємося, що учасники чемпіонату у майбутньому будуть спортсменами з великої літери», – розповів Олександр Кулик.
Марія Соколенко у подібних змаганнях бере участь не вперше. Вона добре підготувалась до чемпіонату і розраховує на медаль.
«До цього виду спорту мене залучив мій тренер. Займаюся плаванням уже сім років. Мені це подобається, бо вода – моя стихія і захоплення», – розповіла дівчина.
Спортсмени, що наберуть на змаганнях найбільшу кількість очок на будь-яких трьох дистанціях, отримають нагороди. Переможців визначать в останній день чемпіонату – 31 жовтня.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Аркадий Северный  (30.10.19 23:10): На самом деле радует что такие мероприятия проводятся в Украине, для моего племянника это стало шансом проявить себя и посетить город Днепр, помимо соревнований, где он заняд 4 место в своем зачете, нам удалось посетить музей и насладиться исторической частью города, кстати остановились мы в исторической части в очен красивом месте http://bonhotel.dp.ua/ Днепряне молодцы, развивайте спорт , путешествуйте и любите нашу страну.. Відповісти | З цитатою
Спец  (30.10.19 09:48): Печалька в 21 веке в лучшем бассейне страны проводить соревнования с ручным хронометражом. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Fortron  (30.10.19 07:21): Ручной. Про Турецких спортсменов приврали, перепутав мягкое с тёплым. Турки приезжали полтора года назад на Метеор-Оpen. Который приказал долго жить. Відповісти | З цитатою
Максим  (29.10.19 17:24): Секундомер ручной или электронный? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті