Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі судитимуть громадян, які незаконно реєстрували право власності на нерухоме майно та земельні ділянки

У Дніпрі судитимуть громадян, які незаконно реєстрували право власності на нерухоме майно та земельні ділянки

Дніпропетровською місцевою прокуратурою №3 скеровано до суду обвинувальний акт відносно двох громадян за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.358 та ч.2 ст.361 КК України (підроблення та використання завідомо підроблених документів, несанкціоноване втручання у роботу автоматизованих систем, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

Встановлено, що у 2017 році вказані чоловіки, один з яких діяв під іменем іншої особи (на підставі викраденого та підробленого паспорта громадянина України) розробили злочинний план, метою якого була організація проведення незаконної державної реєстрації прав на нерухоме майно та земельні ділянки, які належать державі, а також фізичним та юридичним особам.

Так, за допомогою підроблених документів зловмисники створили комунальне підприємство, призначивши на посаду фіктивного директора - колишнього в’язня, який за грошову винагороду підписував документи без ознайомлення з їх змістом.

Надавши вигляд законності діяльності підприємства та нібито його відповідності вимогам до суб’єкта державної реєстрації прав, вказані особи отримали ідентифікатори доступу до Єдиних та Державних реєстрів, що давало їм змогу у подальшому переоформлювати право власності на майно, проте у цей час були викриті та затримані правоохоронними органами.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Крім того, на підставі листа прокуратури Міністерством юстиції України проведено перевірку комунального підприємства та скасовано його акредитацію у сфері державної реєстрації прав.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Раиса V  (26.10.19 18:44): У Дніпрі судитимуть громадян...?
громодян? или мошенников?
Відповісти | З цитатою
ну будет суд, и что?  (25.10.19 16:28): Зеленский не так давно подписал закон, где за регистрацию с захватом имущества будут давать... штраф порядка 9000 грн. Борьба с рейдерством она такая Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті