Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
16:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі вшанували пам’ять загиблих під час трагедії на вулиці Мандриківській

|«« «« »» »»|

13 жовтня 2007 року через витік газу в багатоповерхівці на вул. Мандриківській стався вибух. Він повністю зруйнував третій під'їзд і перекриття будинку, понівечив 40 квартир. Трагедія забрала життя 23 людей. Наймолодшій жертві було лише 6 років.

Рятувальники прибули на місце одразу ж після отримання повідомлення про вибух. Силами добровольців на базі середньої школи № 76 розгорнули оперативний штаб ліквідації наслідків вибуху.

Сьогодні керівництво області та міста, начальник Головного управління Андрій Кульбач, особовий склад Служби порятунку, родичі та небайдужі громадяни, вшанували пам’ять загиблих. Присутні взяли участь у панахиді за загиблими, яка пройшла у храмі, а також поклали квіти до пам'ятного знаку, встановленого на місці трагедії.

«Пам'ятаємо та щороку спільно з близькими та рідними збираємося на місці події. Ці втрати неможливо забути, ми пам'ятаємо та боліємо серцем за дітей та дорослих, життя яких закінчилось раптово. Важливо не забувати про висновки та берегти життя, як найвищу цінність», - зазначив Андрій Кульбач.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті