Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
15:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровська міська рада надасть матеріальну допомогу студентам, яких переселили з гуртожитку «Дніпровської політехніки»

Дніпровська міська рада надасть матеріальну допомогу студентам, яких переселили з гуртожитку «Дніпровської політехніки»

Дніпровська міська рада, за ініціативи міського голови Бориса Філатова, надасть студентам, яких переселили з гуртожитку «Дніпровської політехніки», матеріальну допомогу від 2,5 тис. грн.

Ці кошти вони зможуть витратити на придбання особистих речей, які залишились у будинку. Міська рада також надасть субвенцію НТУ «Дніпровська політехніка» на покриття витрат з переселення студентів: придбання матраців, ліжок тощо.

Окрім того, дві експертизи, які дозволять оцінити стан пошкодженої будівлі гуртожитку та прилеглих територій, так само профінансують з міського бюджету.

Нагадаємо, першу експертизу проведуть спеціалісти Придніпровської державної академії будівництва та архітектури. Вони обстежать приміщення гуртожитку та нададуть висновки щодо безпеки будинку та рекомендації з його укріплення та реконструкції. Така експертиза займе близько 10-12 днів.

Другу – геологічну – проведе ТОВ НВП «Гіінтіз». Її результати покажуть, у якому стані знаходиться ґрунт від перехрестя просп. Дмитра Яворницького та просп. Гагаріна до монумента Слави.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


фея  (11.10.19 10:47): вот и скупятся за 2,5тыс... хоть бы экономику не подорвали )))
а институт сдавая аварийное помещение студентам в конце августа и беря за это деньги типа и ни при чем...
Відповісти | З цитатою
Благодарочка  (09.10.19 13:08): Мэру огромное спасибо! Молодец!!! Но есть вопрос к пану Пивняку! Почему сдавая помещения общежития в аренду десятилетиями и прикарманивания деньги нельзя оказать помощь студентам. Даже та же аптека которая растрескалась- уже лет 20 в аренде!!! Хватит жадничать - отдай нужденным!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
для горожанина  (09.10.19 11:04): читай может и так Відповісти | З цитатою
может и так  (09.10.19 11:03): но детей то жалко. кто с этим поспорит. вышли в чем были.

но вот на сайте есть активистка ботсада, которая постоянно просит подписаться под петицией о помощи ботсаду универа (новые цветоч. горшки и отопление теплицы). и это притом что универ НАЦИОНАЛЬНЫЙ и финансируется министерством. почему киевский национальный универ справляется со своим ботсадом а наш все плачется ?
Відповісти | З цитатою
іван  (08.10.19 22:09): Якби мер, котрого "травят", нещасного, з його плачу-слів, контролював будівництво метро (що там Борюсік ще заспіває про Прозорро?), то не було б такої халепи. У метроттеж "все законно, бумажечка к бумажке"? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Горожанин  (08.10.19 21:33): Не понятно на каком основании город вузу оказывает материальную помощь.ВУЗ не подчиняется городу и его имущество тоже. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті