Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщині з Держбюджету виділили майже півмільярда гривень на будівництво та реконструкцію соціальних об’єктів

Дніпропетровщині з Держбюджету виділили майже півмільярда гривень на будівництво та реконструкцію соціальних об’єктів

На будівництво та реконструкцію важливих соціальних об'єктів Дніпропетровської області виділили 466 млн грн. Фінансування 15 проєктів – з Державного фонду регіонального розвитку. ДФРР – один із інструментів розбудови інфраструктури регіону.

Про це повідомили в департаменті економрозвитку Дніпропетровської ОДА.

Кошти – на створення нового освітнього простору у школах та дитсадках, зокрема, Дніпра, Кривого Рогу та Перещепиного Новомосковського району.

За гроші ДФРР – реконструкція обласної офтальмологічної лікарні та відділення постінтенсивного догляду новонароджених обласного перинатального центру.

Крім того, кошти спрямують на будівництво стадіону пляжних видів спорту, реконструкцію залу для боксу та спорткомплексу у Дніпрі, а також на оновлення спортивної інфраструктури у Кривому Розі та Новомосковську.

Серед пріоритетів – і реконструкція парку ім.Мершовцева у Кривому Розі.

Загалом, у Держбюджеті-2019 закладено 7,67 млрд грн Державного фонду регіонального розвитку. За них в Україні профінансують понад 700 проєктів.

Розпорядник коштів ДФРР – Мінрегіон. Їх спрямовують на реалізацію важливих проєктів на місцях, зокрема, будівництво та реконструкцію шкіл, дитсадків, лікарень, спортивних та інших інфраструктурних об'єктів. У такий спосіб регіони отримують більше можливостей і ресурсів на розбудову інфраструктури.

Рішення щодо проектів приймають обласні конкурсні комісії, затверджують міжвідомча комісія при Мінрегіоні та бюджетний комітет Верховної Ради.

Gorod.dp.ua на Facebook.


fkkt[  (30.07.19 13:28): А че,Губман будет сквер на первом тополе доделывать или уже не актуально,до следующих...?! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті