Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
23:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Розслідування трагедії у Пашеній Балці – під контролем Президента. Діти отримують усю необхідну допомогу – Дмитро Батура

Розслідування трагедії у Пашеній Балці – під контролем Президента. Діти отримують усю необхідну допомогу – Дмитро Батура

Шестеро дітей, які постраждали внаслідок вибуху на дитячому майданчику у селі Пашена Балка Дніпропетровської області, отримують усю необхідну допомогу. Вони перебувають у дитячій обласній лікарні у Дніпрі.

Президент України Володимир Зеленський, який наразі здійснює візит до Канади, взяв ситуацію під особистий контроль. Про це після наради в Дніпропетровській обласній державній адміністрації повідомив т. в. о. голови Дніпропетровської ОДА Дмитро Батура.

«Нині постраждалим від вибуху надають усю необхідну медичну допомогу. Президент знає про ситуацію і взяв під контроль розслідування трагедії. Він вважає неприпустимим, коли на смітнику діти знаходять снаряд і граються ним на дитячому майданчику. Глава держави підкреслив, що мають бути з'ясовані всі обставини трагедії та притягнуті до відповідальності винні особи », – наголосив Дмитро Батура.

Найменшому постраждалому п'ять років, найстаршому – 16.

«Двоє хлопців – у реанімації в тяжкому стані. У них – мінно-вибухові травми, проникаючі поранення. Дітей вже прооперували, – повідомив в. о. директора Дніпропетровської дитячої обласної лікарні Олександр Хитрик. – Ще четверо дітей у стані різної тяжкості – у травматології. У них переломи та осколки. Двох із них також прооперували».

Нагадаємо, 1 липня, близько 20:00, у селі Пашена Балка Дніпропетровської області стався вибух. На дитячому майданчику розірвався снаряд, який діти принесли зі смітника, що поруч. Ведеться слідство.

Gorod.dp.ua на Facebook.


пиар наше всё  (03.07.19 08:35): пока вы тут копья ломаете, Зеленский провел встречу в Канаде, по результатам которой было сделано заявление, что Канада включила Украину в список стран, которым разрешены поставки вооружения!

Правда, забыли уточнить, что это решение было принято... 13 декабря 2017 года . Принято было благодаря усилиям Порошенко, Климкина и Гройсмана.

И что у нас в сухом остатке этого "выдающегося" визита? ещё один провальный визит зэкоманды и очередная попытка приписать себе достижения властей времен Порошенко?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
мда...  (02.07.19 17:27): неужели так нужно пиариться на инцидентах с детими? то в Одессе, теперь вот у нас Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті