Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
09:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Троє дніпрян обманом заволоділи нерухомістю вартістю 900 тисяч гривень

Троє дніпрян обманом заволоділи нерухомістю вартістю 900 тисяч гривень

Троє жителів Дніпра, використовуючи підроблені документи, незаконно отримали право власності на земельну ділянку та нерухомість.

У березні 2018 року вказані громадяни, вступивши у попередню змову, за допомогою підроблених документів незаконно переоформили на себе право власності на земельну ділянку площею близько 0,02 га у місті Дніпрі з недобудованою одноповерховою спорудою вартістю понад 200 тис грн, які належать територіальній громаді міста.

Шляхом обману двоє зі зловмисників також заволоділи квартирою у місті Дніпрі вартістю понад 650 тис грн, що належить громадянці, яка фактично там не проживає. Відносно них направлено до суду обвинувальний акт за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.3,4 ст.190, ч.5 ст.27 ч.4 ст.358 КК України (заволодіння правом на чуже майно шляхом обману, вчинене за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах, пособництво у використанні завідомо підробленого документа).

Їх приятеля судитимуть за скоєння злочинів, передбачених ч.3 ст.190 та ч.4 ст.358 КК України.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті