Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі син шантажував власну матір загрозою свого вбивства

У Дніпрі син шантажував власну матір загрозою свого вбивства

16.03.2019 до чергової частини поліції відділу поліції Дніпропетровської області по лінії «102» від жіночки, 1973 р.н., надійшло повідомлення про те, що о 21.00 їй зателефонував її син, 1992 р.н., та повідомив, що його та його знайомого три невстановлених чоловіка вивезли з Дніпра до лісу та вимагають сплатити гроші в сумі 2500 доларів, погрожують вбити.

Для встановлення місцезнаходження потерпілого вночі підняли по сигналу тривоги особовий склад карного розшуку, працівників спеціальних підрозділів.

Вже глибокої ночі в ході проведення цілого комплексу оперативно-розшукових заходів з задіянням технічних можливостей спеціальних підрозділів встановили місцезнаходження потерпілого.

При встановленні адреси, де можливо утримували потерпілого, було прийнято рішення щодо проникнення в зазначену квартиру. Підсумок: в квартирі дійсно знаходився потерпілий, як було встановлено в подальшому, цю квартиру він же й арендував. Також він зізнався, що дійсно він особисто телефонував матері та умисно повідомив, що його викрали, бо йому потрібні були гроші, щоб повернути борг.

"Прикро, що заради цього покидька десятки оперативників наполегливо працювали вночі, щоб допомогти йому, але ще гірше, що він знущався, насамперед, над своєю рідною матір’ю", — написав перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в facebook.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Злюка  (19.03.19 16:24): Оцэ сынуля! Не дай Бог кому-то такого мужа. Мало опу били в детстве, вот результат. Відповісти | З цитатою
прохожий  (19.03.19 15:43): зачем этот спектакль? Не мог у мамки с кармана вытянуть без спроса, корзина? Відповісти | З цитатою
111  (19.03.19 11:56): "Обидно, что ради этого подонка десятки оперативников настойчиво работали ночью, чтобы помочь ему, но еще хуже, что он издевался, прежде всего, над своей родной матерью", — написал первый заместитель главы Национальной полиции Украины Вячеслав Аброськин на своей странице в facebook
Замазывать фото преступников этот нормально? А обзывать подонками до суда это норма?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Cергей  (19.03.19 10:11): Вот вам и результаты воспитания: что не захочешь выдам в лучшем виде. Начинается все с игрушек в детском мире, потом - гаджетов, потом выдачей баснословных денег на карманные расходы. И на фоне всего этого никаких телесных наказаний за свои проступки. Вот и вырос сорняк в лучшем виде. Подобная выходка явно будет не последняя - на выдумку он хорош. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті