Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Майже 30 всеукраїнських та обласних змагань вже провели на реконструйованому стадіоні «Олімпійські резерви» у Дніпрі

Майже 30 всеукраїнських та обласних змагань вже провели на реконструйованому стадіоні «Олімпійські резерви» у Дніпрі

Чемпіонат України з легкої атлетики, всеукраїнський турнір з футболу, першість області серед баскетболістів. Вперше за понад 10 років такі змагання проводять на стадіоні «Олімпійські резерви» в Дніпрі. Його у 2017-му реконструювала Дніпропетровська ОДА.

Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

« Сучасні умови для занять спортом мають бути у кожному куточку Дніпропетровщини. Щороку створюємо сучасні спортмайданчики та футбольні поля, реконструюємо стадіони і спортзали, – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. – 2017-го завершили реконструкцію стадіону «Олімпійські резерви» в обласному центрі».

Після понад 10-річного «застою» стадіон – не впізнати. Сучасні поля для баскетболу та футболу, сектори для метання молота, диска і списа, зал боксу. А ще – комфортні роздягальні і душові. Все – до послуг дніпровських спортсменів.

Особливість комплексу – бігові доріжки. Вони відповідають міжнародним стандартам і підходять для різних видів змагань з легкої атлетики.

«Тепер «Олімпійські резерви» живуть новим життям – там постійно проходять всеукраїнські, обласні та міські спортивні змагання. За півтора роки їх вже відбулося близько тридцяти – чемпіонат України з легкої атлетики, турнір серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл, всеукраїнські змагання з футболу серед юнаків», – зазначив директор Дніпровського вищого училища фізичної культури Михайло Лельчицький.

Стадіон «Олімпійські резерви» реконструювали обласним коштом.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Petro  (14.03.19 12:46): Molodshi,eto delo nushnoe,vedi sportsmeni eto nasha ukrainskaja gordosti po ix vistuplenijax sudjat o nashei strane Ukraine. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті