Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
23:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До Міжнародного дня екскурсовода у ЦНАПах Дніпропетровщини пройде незвичний флешмоб

До Міжнародного дня екскурсовода у ЦНАПах Дніпропетровщини пройде незвичний флешмоб
Токівський водоспад, с.Токівське, Апостолівський р-н

З екскурсіями – в серці. На Дніпропетровщині відвідувачі ЦНАПів стануть учасниками пізнавального флешмобу.

У якості туристів вони відправляться у віртуальну подорож рідним краєм, який багатий на історичні пам’ятки. Акція присвячена Дню екскурсовода, який відзначається у світі сьогодні, 21 лютого. Про це повідомили в департаменті економічного розвитку Дніпропетровської ОДА.

«ЦНАПи Дніпропетровщини не перестають креативити. Вони постійно проводять для відвідувачів цікаві акції. У такий спосіб ламають «бюрократичні стереотипи» та популяризують адміністративні послуги. Нещодавно в Центрах регіону відбувся флешмоб до Дня закоханих, тепер – до Дня екскурсовода. Приходьде, буде цікаво», – розказала заступник директора департаменту економрозвитку облдержадміністрації Олена Лічманенко.
Сьогодні у ЦНАПах Дніпропетровщини можна і адмінпослуги отримати, і підвищити свій культурний рівень. Зокрема, дізнатися про традиції та цікаві туристичні місця області.

Повне уявлення про пам’ятки регіону дадуть професійні гіди, які працюватимуть у Центрах. Саме вони заглиблюватимуть відвідувачів у неповторний колорит місцевості.

Крім того, кожен зможе перевірити, наскільки знає рідний край. Для цього треба заповнити анкету-флаєр з відомими туристичними місцями й опустити її у спеціальний бокс.

Серед пам’яток Дніпропетровщини – меморіальний будинок-музей Д.І. Яворницького у Дніпрі, Свято-Троїцький собор у Новомосковську, квітковий годинник у Кривому Розі, Костел святого Миколая в Кам'янському, Томаківська Січ у Марганці, Токівський водоспад в Апостолівському районі, кар'єр «Вільногірські Мальдіви» та ін.

Тематичні анкети Дніпропетровська ОДА розробила спільно з «Товариством дослідників України».

International Tourist Guide Day туристичні міста та регіони відзначають щорічно 21 лютого. Свято було започатковане в 1990 році та вперше відзначалося в Лондоні, який вважається одним з найбільших туристичних центрів світу.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті