Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 21 вересня 2024
02:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровська філармонія запрошує на вечір джазу

Дніпровська філармонія запрошує на вечір джазу

Віртуозна гра на роялі та саксофоні у поєднанні з чарівним вокалом. Дніпровська філармонія ім. Когана запрошує мешканців Дніпропетровщини на джазовий концерт. У програмі – авторські композиції та відомі пісні.

Про це розповіли в управлінні культури, національностей і релігій Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Вперше у Дніпрі виступатиме відома джазова вокаліста, заслужена артистка України Ольга Войченко. Разом з піаністом Павлом Шепетою вони представлять власні композиції та адаптовані українські народні пісні в авторському аранжуванні. На концерті «INVITATION TO THE MUSIC» слухачі відчують усю красу та витонченість звуку», - зазначили у філармонії.

У першій частині концерту звучатиме дует вокалу та роялю. Ольга Войченко та Павло Шепета виконають джазові мелодії відомих композиторів - Sergio Mendes, A.C.Jobim, Steve Swallow, Duke Ellington, Bill Evans, Fred Hersh. У другому відділенні гратиме відомий джаз-оркестр DNIPRO BAND під керівництвом Юрія Іщенка.

Концерт відбудеться 26 січня о 18:00. Шанувальників джазу чекають у Дніпровської філармонії ім. Когана за адресою: м. Дніпро, вул. Воскресенська, 6.

Подробиці – за телефонами: (098) 303 64 12, (066) 945 87 18.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Voland  (31.01.19 21:26): Почему-то в Днепре джазовые концерты анонсируют люди, весьма далекие от джаза, а комментируют эти тексты "импровизаторы", которые каким-то невероятным образом связывают с джазом тарифы на коммуналку. Уважаемый автор! Знайте! Ольга Войченко не впервые выступает в Днепре. Она выступала в филармонии несколько лет назад на концерте, посвященном 15-ти летнему юбилею Днепропетровского биг-бенда, который создал и которым руководил более 16-лет уважаемый мною Ю. Паламарчук. Відповісти | З цитатою
Angelinn  (24.01.19 06:42): почему в наших филармониях вместо национальной музыки звучит музыка иноземцев? Відповісти | З цитатою
WarWar  (23.01.19 18:43): "В Украине счета за воду и отопление будут делить на всех жильцов дома независимо от наличия у них счетчиков." Вот это настоящий JAZZ. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті