Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
20:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині працює вже 22 мобільних ЦНАПи

На Дніпропетровщині працює вже 22 мобільних ЦНАПи

Оформити нерухомість або пільги. Ці та інші послуги на Дніпропетровщині можна отримати, не виходячи з дому – завдяки мобільним ЦНАПам.

Два «переносні офіси» з’явилися в Новоолександрівській об’єднаній громаді. Загалом в регіоні – вже 22 мобільні ЦНАПи. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Доступні, оперативні та зручні для людей. Такими мають бути Центри надання адміністративних послуг. На цьому наголошує Президент України Петро Порошенко. Дніпропетровщина – лідер за кількістю ЦНАПів. Аби скористатися послугами безперешкодно могли абсолютно всі мешканці області, працюють мобільні офіси. Завдяки спеціальним валізам із необхідним обладнанням фахівці обслуговують вдома людей, котрі за станом здоров’я не можуть самостійно відвідати Центр», – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.
Два мобільні кейси з’явилися у Новоолександрівській об’єднаній громаді.
«У кейсах – повноцінний мобільний офіс. Там ноутбук, сканер, принтер, USB-модем для доступу до Інтернету, акумулятор та веб-камера. Все це – для обслуговування людей з інвалідністю, літніх людей та жителів віддалених населених пунктів», – зазначила начальник Центру надання адміністративних послуг Новоолександрівської об’єднаної громади Євгенія Запорожченко.
Сервіс охоплює понад 120 адмінпослуг. Серед них – реєстрація бізнесу або нерухомості, оформлення земельних ділянок та отримання державних соціальних виплат.

Замовити послугу мобільного офісу можна додому за телефоном, електронною поштою або за заявою уповноваженої особи. Адміністратор Центру разом із кейсом вирушить до замовника. Візит фахівця – безкоштовний.

Загалом на Дніпропетровщині працюють 57 ЦНАПів та їхніх філій.

Gorod.dp.ua на Facebook.


горожанин  (19.12.18 14:42): А стоивость услуг какая. Раньше пошёл в ЖЕК за справкой, который рядом находится. А теперь ввели понятие услуги и всё платно. Визит специалиста бесплатно, а за всё остальное надо теперь платить. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті