Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
05:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Голодні, в помешканні без опалення, матері не бачили два дні - патрульні виявили двох малюків

Голодні, в помешканні без опалення, матері не бачили два дні - патрульні виявили двох малюків

24 листопада, близько опівночі спецлінії 102 надійшло повідомлення про те, що в одному з будинку на вулиці Дунаєвського перебувають діти без батьківського догляду.

Патрульні прибули за вказаною адресою. Двері їм відчинили 2 хлопчаків - 10 та 5 років. Поліцейські запитали - де їхні батьки. Діти відповіли, що матері немає вдома і коли вона повернеться невідомо.

Інспектори помітили, що житлові умови, в яких перебувають неповнолітні просто жахливі, в помешканні антисанітарія та відсутнє опалення. Поліцейські опитали сусідів. Ті повідомили, що вже два дні не бачили матір дітей, малі завжди голодні, жебракують на вулиці.

Охоронці порядку попросили малюків зателефонувати матері, аби вона приїхала додому.

Згодом замість неї приїхав чоловік і повідомив, що мати приїхати не може, бо вона працює. Поліцейські викликали швидку та співробітників ювенальної превенції Новокодацького відділку поліції.

Лікарі дітей шпиталізували - у одного була підвищена температура й підозра на ймовірне запалення легень, а інший мав загноєну рану на руці. З матір'ю дітей працюватиме ювенальна превенція.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Вероника Момо  (05.03.19 20:11): Боже какие вы бездушные((Ужас как вам не стыдно наговаривать на людей!?Вы бездушные твари!!! Відповісти | З цитатою
Прохожий  (27.11.18 13:36): Куда смотрят социальные службы, и зачем вообще они нужны эти службы, если ничего не делают. Пусть лучше голодные и безпризорничают...или сразу идут воровать и т.д. Відповісти | З цитатою
Ника Момо  (27.11.18 12:40): Общалась с ними . Их мама не появлялась в доме 2 дня.Пригласили меня в дом я зашла((В доме антисанитарных и плохой запах ((Когда я зашла в доме было куча каких-то мужиков ((Мама мальчиков не выпускала меня из дома и сказала что убьет меня если я буду общаться с ее детьми (( Угрожала мне !! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті