Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
07:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Феєрія Дніпра 2018» стала культовою театральною подією області!»

«Феєрія Дніпра 2018» стала культовою театральною подією області!»

Голова обласної ради та засновник фестивалю підвів підсумки цьогорічної «Феєрії Дніпра».

«Фестиваль пройшов з великим успіхом! Ми нарахували близько 7000 глядачів. А це означає, що головна мета заходу досягнута – залучити якомога більше людей до якісного дозвілля, представити найкращі театри країни на Дніпропетровщині та підняти драматичне мистецтво на новий рівень! Різножанрова програма, вистави від класики до модерну. І вимоглива Дніпровська публіка це гідно оцінила. Справді саме глядачі «роблять» фестиваль своїми оплесками та відгуками!».

«Феєрія Дніпра» проходила з 29.09 по 07.10 у театрі ім.Шевченка. Було презентовано 10 кращих вистав театрів з усієї країни. Другий фестиваль закріпив за собою статус культової події театрального життя області і України в цілому. Для глядачів на фестивалі підготували багато сюрпризів та прем'єр. Вперше за проханнями людей цього року на «Феєрії Дніпра» були представлені спектаклі сучасних європейських драматургів: Лукаса Берфуса та Костянтина Кеяну. Для дітей окремо була показана прем'єрна казка-мюзикл «Хто подолає Дракона».

Серед найвідоміших зірок, які виступили на фестивалі, - Ада Роговцева, Анатолій Хостікоєв, Олена Сумська та інші. Вперше на цьому фестивалі до Дніпра були запрошені театри ім. Франка, Золоті Ворота. Театри Вінниці і Херсону.

«Фестиваль зарядив нас новою енергією, дав натхнення, аби мати сили рухатися вперед, адже сила мистецтва – величезна. «Феєрія Дніпра» доводить , що театральне мистецтво в Україні - дуже розвинуте, багате на талановитих акторів, режисерів та авторів. Велика подяка всьому творчому та технічному колективу театру ім. Шевченка за 10 – денну працю. Чекаємо на третій фестиваль!» - зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.

Gorod.dp.ua на Facebook.


а кто такая  (09.10.18 15:57): Елена Сумская? Наталья !)
еще есть ее сестра Ольга ( Роксолана))) но ее на фестивале не было!
Відповісти | З цитатою
Разочаровал  (08.10.18 16:53): спектакль труппы Золотые ворота. Надо постараться сделать ТАКУЮ ТЕМУ скучно и недушевно. Очень жаль. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті