Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам'янському продовжують реконструювати стадіон

|«« «« »» »»|

Майданчики для баскетболу, волейболу та воркауту, футбольне поле зі штучним покриттям. Вперше за роки незалежності реконструюють стадіон Кам’янської дитячо-юнацької спортивної школи №4.

Нині підрядники вже облаштували основу, уклали комунікації та встановили паркан. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Створення сучасних умов для занять спортом на Дніпропетровщині – завдання Президента України Петра Порошенка. Ми реконструюємо стадіони та будуємо нові спорткомплекси по всій області. Роботи нині й у Кам’янському – там створюємо комфортне місце для тренувань та дозвілля вихованців спортивної школи «Надія», – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.
Реконструкція пришкільного стадіону в Кам’янському розпочалася у травні 2018-го. Підрядники вже підготували поверхню – уклали пісок, щебінь та відсів. Замінили комунікації і встановили паркан. Нині завершують облаштування бордюру.

Згодом облаштують штучне покриття для футбольного поля. Його привезли із Німеччини.

«В першу чергу, це інвестиція в наше майбутнє. Діти мають звикати до кращого з дитинства. Тоді й для себе вони ставитимуть найвищу планку», – сказав директор Кам’янської дитячо-юнацької спортивної школи №4 «Надія» Юрій Мусієнко.
На стадіоні також облаштують майданчики для волейболу, баскетболу, воркауту і катання на скейті. Бігові доріжки, роздягальні та трибуни. Буде і майданчик для дітей – мешканців сусідніх будинків.

«Я живу поряд із стадіоном. Коли почув про реконструкцію, то дуже зрадів. Діти повинні мати всі можливості для розвитку», – сказав місцевий мешканець Юрій Прокопчук.
«Це дуже добре для наших дітей. Буде, де вийти прогулятися. Адже в районі – жодного сучасного майданчика. Дуже вдячні і з нетерпінням очікуємо на відкриття», – сказала місцева мешканка Ольга Шкоропет.
Завершити реконструкцію стадіону планують вже незабаром.

Gorod.dp.ua на Facebook.


мешканець  (08.10.18 21:35): Шановний пане мер, звертаюся до Вас як до палкого шанувальника спорту. Підніміть, а головне вирішіть питання, будівництва спортивної зали в СШ № 27, в цьому районі міста нема ніяких можливостей для фізичного розвитку молоді. Це ганьба, коли дітям нема де займатися фізкультурою під час уроків, не кажучи, що у вільний час там можливо б відкрити спортивні секції Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті