Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ДніпроОДА поділилася досвідом із впровадження технологій е-урядування з вінницькими колегами

|«« «« »» »»|

Як на Дніпропетровщині розвивається е-урядування? Перейняти досвід регіону приїхали гості з Вінницької області. Зустріч пройшла у Дніпропетровській облдержадміністрації.

«До нас звернулася Вінницька обладміністрація з бажанням перейняти досвід Дніпропетровщини у впровадженні технологій е-урядування. Це програми інформатизації, безпека ресурсів, співпраця з громадами, надання електронних послуг – цілий комплекс. Охоче ділимося нашими надбаннями та цікавимося досягненнями інших територій», – сказала начальник управління інформтехнологій та електронного урядування Дніпропетровської ОДА Тетяна Шаповалова.

Дніпропетровщина разом із Вінницькою, Волинською та Одеською областю – учасниці проекту EGAP «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади».

«Із чотирьох областей, учасниць проекту, для візиту обрали Дніпропетровщину. На сьогодні це найбільш успішний регіон у плані інформаційних технологій. Будемо намагатися максимально використовувати його досвід у себе», – зазначив координатор EGAP у Вінницькій області Віктор Маценко.

«Нас цікавить, як на Дніпропетровщині обласна влада взаємодіє з владою на місцях. Знаємо, що тут вже на повну працює система електронного документообігу між різними органами. Ми поки що лише на старті», – сказав начальник управління інформаційних технологій Вінницької облдержадміністрації Ігор Солоненко.

Вінницькі гості поділилися й власними надбаннями.

«У нас працює ситуаційний центр, там зберігаються відеоматеріали з міських камер відеоспостереження. У планах – поширити практику на всю область. Можливо, такий досвід зацікавить Дніпропетровщину. Нам, у свою чергу, хотілося б дізнатися більше про створення і ведення програми інформатизації регіону», – сказав директор департаменту інформаційних технологій Вінницької міської ради Володимир Романенко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті