Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
19:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпряка здобула «срібло» на чемпіонаті світу із кульової стрільби

Дніпряка здобула «срібло» на чемпіонаті світу із кульової стрільби

Дніпровська спортсменка виборола «срібло» на світовому чемпіонаті із кульової стрільби. Вона виступала у складі жіночої збірної від України.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Дніпропетровської ОДА.
«Виступати на міжнародних змаганнях такого рівня – велика відповідальність. Ми пишаємося Вікторією. Вона показала чудові результати і зробила вагомий внесок у перемогу своєї команди», – зазначили в управлінні молоді та спорту.
На змаганнях Вікторія Рибовалова виступала у складі жіночої збірної від України. Разом з нею брали участь Галина Авраменко та Валентина Гончарова. Вони вибороли «срібло» у кульовій стрільбі по рухомій мішені з пневматичної гвинтівки зі змішаними швидкостями з дистанції 10 метрів.

В особистому заліку наша спортсменка посіла четверте місце. Вікторія Рибовалова і раніше демонструвала чудові результати. Вона вже всьоме здобула медаль для України на світовому чемпіонаті.

Чемпіонат світу із кульової стрільби проводять раз на чотири роки. У 2018 році він пройшов у південнокорейському місті Чханвон. У змаганнях взяли участь спортсмени з 33 країн. Україна посіла 7-ме місце у загальному заліку.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вадик  (13.09.18 11:37): Красотка! Відповісти | З цитатою
Дотошный  (12.09.18 15:56): Ух, ты ж умничка наша ) Класс. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті