Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
21:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вже понад 98 мільярдів гривень заробили підприємці Дніпропетровщини в Prozorro

Вже понад 98 мільярдів гривень заробили підприємці Дніпропетровщини в Prozorro

У системі електронних держзакупівель Prozorro працюють вже понад 13,5 тисяч підприємців із Дніпропетровщини. Через е-сервіс вони заробили понад 98 мільярдів гривень.

Про це повідомив голова облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Державні закупівлі мають бути максимально прозорими. Саме таку перевагу дає електронна система Prozorro. Вона сучасна та зручна – це вже встигли оцінити понад 13,5 тисяч підприємців Дніпропетровщини. Саме стільки бізнесменів приєдналися до е-сервісу з літа 2015 року, коли область почала роботу в Prozorro», - розповів Валентин Резніченко.

Підприємці Дніпропетровщини беруть участь у торгах по всій Україні. Найчастіше бізнесмени продають медичне обладнання, фармацевтичну продукцію, засоби особистої гігієни, харчові продукти. А ще - надають послуги з ремонту і технічного обслуговування, архітектурні, будівельні та інженерні послуги. Підприємці регіону вже виграли більше 192 тисяч лотів на понад 98 мільярдів гривень.

У 2018 році на Дніпропетровщині в системі електронних держзакупівель Prozorro зареєстрували майже 65 тис лотів. Їх загальна сума – близько 48 мільярдів гривень.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті