Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У День Незалежності дніпровська молодь влаштувала акцію «Дніпро єднає Україну»

|«« «« »» »»|

24 серпня у Дніпрі, на Європейській площі, молодь міста влаштувала акцію «Дніпро єднає Україну».

Посеред площі встановили банер з територіальним контуром держави, на якому кожен міг розмістити наліпку у формі серця зі своїми побажаннями Україні до 27-ї річниці її незалежності.

Організувала акцію Молодіжна рада Дніпра за підтримки департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

За словами члена Молодіжної ради Еліни Сорсорян, загалом підготували 1991 жовто-блакитну наліпку.

«Таку кількість обрали не випадково. Вона є символічною, адже саме в 1991 році Україна проголосила незалежність. Наклеєні на банер наліпки із побажаннями утворять державний кордон України», – розповіла Еліна Сорсорян.
Зі свого боку заступник директора – начальник управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міськради Дар’я Біла зазначила: акція проводиться вперше і стане традиційною.
«Такий добрий і позитивний захід є частиною національно-патріотичного виховання містян абсолютно різного віку. Приємно спостерігати, як підходять батьки з дітьми, бабусі з онуками і наклеюють вітальну листівочку зі своїми побажаннями нашій державі. Захід прищеплює патріотизм, любов до України», – наголосила представниця мерії.
Одна з тих, хто приклеїв серце на мапу України, – Кетіно Ахалая. Дівчина три роки тому переїхала до Дніпра з Криму.
«Просто чудова акція, гарна атмосфера. Побажала, щоб у нашій рідній Україні нарешті запанував мир. Щоб держава розвивалася, була успішною, і, звісно, незалежною. Дуже хочу, щоб Крим повернувся. Вірю, що так усе й буде», – сказала дівчина.
Під час заходу всім учасникам, котрі наклеювали наліпки, дарували державні прапорці. Крім цього, організатори провели вікторину серед містян на знання дат і подій, пов’язаних зі здобуттям Україною незалежності. Переможці отримали примірники Конституції України.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепропетровск  (27.08.18 10:30): Показательно, что весь официоз, связанный с независимостью, заблокирован для комментариев на этом сайте. Все всё понимают, что люди думают об этом. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті