Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За кошти обласного бюджету вдруге видали книгу про воїнів Дніпропетровщини

За кошти обласного бюджету вдруге видали книгу про воїнів Дніпропетровщини

Пам’яті тих, хто загинув на цій війні за Україну, - за кошти обласного бюджету вдруге видали книгу про воїнів Дніпропетровщини, які віддали життя за мир над головою мешканців своєї держави.

У книзі – поіменний список та короткі біографічні відомості про загиблих мешканців нашого краю, які брали участь у російсько-українській війні, але не повернулись додому.

На її сторінках вміщено більше 500 життєписів загиблих бійців ЗСУ та добровольчих батальйонів, не лише про бойовий шлях, а й про навчання, роботу, чим вони жили і чим захоплювалися до війни, про що мріяли.

«Ця книга буде передана в усі бібліотеки, музеї та громадські організації області. На жаль, у її другому виданні з’явилося 75 нових історій захисників нашої держави, які загинули у період за 2017-2018 рік. Ми пам’ятаємо їх і дякуємо Вам за Ваших дітей. Бережи Вас Боже!» - зазначив під час презентації куратор проекту, депутат Дніпропетровської обласної ради Віктор Боняк.
Участь у презентації також взяли мешканці міста. Вони вшанували пам’ять загиблих бійців хвилиною мовчання. Наприкінці заходу Книгу пам’яті воїнів Дніпропетровщини подарували родичам загиблих бійців.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті