Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі демонтували ще два незаконні кіоски, в яких продавали алкоголь у нічний час

|«« «« »» »»|

14 серпня у Дніпрі, на житловому масиві Тополя-1 (біля буд. № 5), демонтували одразу два кіоски, що працювали без дозвільних документів. Також у них – усупереч рішенню міської ради – продавали спиртне після 22:00.

За словами юриста комунального підприємства «Благоустрій міста» Дніпровської міської ради Павла Потапчука, на торговельні точки постійно скаржилися місцеві мешканці, оскільки ввечері та вночі від відвідувачів кіосків було дуже шумно.

«Інспектори підприємства неодноразово фіксували факти продажу алкогольних напоїв у цих МАФах після 22:00. Були складені відповідні адміністративні протоколи. Ці торговельні точки демонтують за рішенням виконкому міської ради через відсутність дозвільних документів на діяльність», – пояснив Павло Потапчук.
Юрист також додав: власники у встановлений законодавством термін отримували попередження щодо демонтажу їхніх споруд.

Дніпрянка Ольга Аврамівна мешкає у будинку поруч із кіосками. Вона радіє, що нарешті їх прибрали.

«Від цих кіосків були самі незручності, зокрема ввечері та вночі. На власні очі не бачила, але інші переказували, що тут з-під поли продають спиртне. Самі розумієте, який контингент був – шум, гам, бійки, нецензурні висловлювання. І все це під нашими вікнами. Більш того, неповнолітнім і цигарки продавали. Тому рада, що ці МАФи прибрали», – каже жінка.
Нагадаємо, раніше кіоск, у якому продавали спиртне після 22:00, демонтували на вул. Янтарній, 81. Як відомо, під час 32-ї чергової сесії депутати міської ради Дніпра ухвалили рішення про заборону роздрібної торгівлі алкоголем у нічний час. Під табу потрапили пиво (крім безалкогольного), алкогольні, слабоалкогольні напої та столові вина. Із десятої вечора до сьомої ранку їх заборонено продавати і в супермаркетах, і в маленьких крамницях та кіосках.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Василий  (18.08.18 15:46): Что значит "также"? Если у владельцев не было лицензии, то распоряжения городских властей их вообще не касались. Відповісти | З цитатою
555  (14.08.18 22:13): Обратите внимание на киоски возле "Сильпо" на Коммунаре. Відповісти | З цитатою
Вася  (14.08.18 18:53): На Тополе возле АТБ куча ларьков,уберите их,пройти невозможно Відповісти | З цитатою
сергей  (14.08.18 14:19): Наливайки, лотереи, мост...-всё под снос!
https://youtu.be/lzprjGpRv6Q
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті