Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі ремонтують дорогу та дощоприймачі на вулиці Березинській

|«« «« »» »»|

На вулиці Березинській, що в Індустріальному районі, ремонтують дорогу.

На відрізку від вулиці Міхновського до вулиці Генерала Захарченка зняли старий пошкоджений асфальт та вирівняли дорогу. Наступний крок – укладання нового покриття. Від Донецького шосе до вулиці Міхновського це вже зробили.

Березинська – одна з основних вулиць на Лівобережному масиві. Тут багато житлових будинків, школа, один із найбільших у Дніпрі торговельних центрів. Також вулицею проходить велика кількість автобусних маршрутів та декілька тролейбусних.

«Довжина цієї вулиці – 1,5 км. Загальна площа покриття – 20 тис. кв. метрів, вартість робіт – 8 млн грн. На об’єкті задіяно 15 робітників та 8 одиниць дорожньої техніки. Ремонтувати дорогу ми почали у минулому місяці. Закінчити плануємо 10 серпня, якщо дозволять погодні умови», – розповів Олексій Самілик, заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради.
Паралельно тут чистять та ремонтують дощоприймачі. На цій вулиці їх приблизно 30.
«Сьогодні працюємо разом з асфальтоукладальниками. Піднімаємо дощоприймачі на рівень нового асфальту, паралельно чистимо їх та ремонтуємо», – повідомив Михайло Ступак, заступник директора комунального підприємства «Гідроспоруди».
Нагадаємо, у Дніпрі тривають капітальні та поточні ремонти доріг. Загалом з початку року оновили вже 350 тис. кв. метрів дорожнього покриття.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Иван  (02.08.18 10:13): Отремонтируйте дорогу в конце Байкальской(возле 63 школы) и участок возле Донецкого шоссе 128-134,там в ямах скоро люди без вести начнут пропадать! Відповісти | З цитатою
Обыватель  (02.08.18 09:37): 1. Сделайте дорогу для пешеходов, которая идет вдоль 2-х школ до Захарченко. Её ни разу не ремонтировали.
2. Сделайте "карманы" по обе стороны Березинской и остановки напротив Каравана. Всё-равно рано или поздно все шрутки не будут останавливаться у каждого столба. А между остановкой ул. Березинская и ул. Щербины, которые были сделаны еще в советское время, очень большое расстояние.
Відповісти | З цитатою
777  (02.08.18 09:19): покрытие сняли, асфальт поклали наполовину. и так *** яно, если честно. Відповісти | З цитатою
GeorgeDnipro  (02.08.18 09:02): Всё это хорошо. Только толку от ремонта ливнёвок мало, если о них после таких ремонтов просто забывают до следующего ремонта улицы лет через 20. А чтобы была польза, ливнёвки нужно регулярно чистить от мусора. К сожалению, у нас этим в городе не занимаются. Відповісти | З цитатою
Отчитались  (01.08.18 23:29): Спасибо вам ремонтники, после вашего шикарного ремонта на Гринченко был демонтирован мой резиновый люк и вставлен б-у чугунный, и теперь после каж дого проезда большегруза он вращает по оси,становясь рубо и представляет угрозу для легковушек и для моего сердца. Відповісти | З цитатою
птичку жалко  (01.08.18 19:16): доделайте Нигояна, канавы пооставляли Відповісти | З цитатою
KORVIN  (01.08.18 18:48): "На улице Березинской, что в Амур-Нижнеднепровском районе..." ул. Березинская упомянутая в новости находится в Индустриальном районе... пресс-служба - позорище! Відповісти | З цитатою
ПДД  (01.08.18 18:45): Странно, но вроде бы Левобережный-3 всегда относился к Индустриальному району. А ремонт - всегда хорошо Відповісти | З цитатою
Днепр  (01.08.18 17:38): Также по улице проходит большое количество автобусных маршрутов и несколько троллейбусных.
Ничего кроме одного 20го тролля там не ездит. Маршруток там нет, дорога в основном используется для большегрузов, даже интересно, как быстро они эту дорогу превратят обратно в тыкву.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті