Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ДніпроОДА представників місцевого самоврядування навчали працювати у Prozorro

У ДніпроОДА представників місцевого самоврядування навчали працювати у Prozorro

Як правильно оформляти документи в Prozorro? Які новинки у законодавстві? Ці та інші теми обговорили на тренінгу з роботи у системі електронних торгів.

Його організували в Дніпропетровській облдержадміністрації. До семінару приєдналися працівники місцевих органів влади.

«Для нас вже стали традиційними семінари щодо участі в системі електронних торгів Prozorro. Зазвичай організовуємо їх для підприємців. Вперше зібрали представників органів місцевого самоврядування. Адже після змін у законодавстві мала приватизація проводитиметься виключно через систему Prozorro. Про особливості й розказали на тренінгу», – зазначив начальник юридичного управління Дніпропетровської облдержадміністрації Олег Большешапов.
Учасники семінару дізналися і про новинки у законодавстві, і про те, як правильно проводити аукціони та оформляти результати торгів. А головне – як просто здійснювати приватизацію через систему Prozorro.

«Наша міська рада входить до складу територіальної громади, тож має у власності саме об’єкти малої приватизації. Тому для нас дуже важливий цей тренінг, – сказала учасниця, головний спеціаліст виконкому Нікопольської міськради Світлана Савельєва. – Найбільше цікавить, які особливості продажів через електронні майданчики».
Тренінг організували Дніпропетровська облдержадміністрація разом із держпідприємством “Прозорро Продажі” та товарною біржею “Катеринославська”.

У тренінгу взяли участь понад 60 представників міст, районів та територіальних громад області.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті