Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
08:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Молоді вчені Дніпропетровщини можуть виграти 150 тисяч грн для наукових досліджень

Молоді вчені Дніпропетровщини можуть виграти 150 тисяч грн для наукових досліджень

Молоді вчені області можуть поборотись за грант Президента України. Для цього потрібно подати на конкурс власний науковий проект.

Винагорода найкращим – 150 тисяч грн. для його реалізації. Про це повідомили в департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Щороку Державний фонд фундаментальних досліджень оголошує конкурс наукових проектів на грант Президента України. Запрошуємо до участі молодих вчених віком до 45 років. Вони можуть подати власні наукові проекти та отримати фінансування для продовження досліджень», – розповіли в департаменті.
До участі приймають нові проекти, а також ті, які є продовженням попередніх досліджень. Основні вимоги до робіт – новизна, актуальність, оригінальність, наукова кваліфікація. Теми проектів – не обмежуються.

Щоб взяти участь, необхідно зареєструватися на сайті і подати заявку до 20 вересня 2018 року. Всі деталі – тут. Телефон для довідок – (044)-246-39-29, електронна пошта – [email protected].

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті