Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Уперше за понад 30 років капітально ремонтують інфекційне відділення марганецької лікарні

Уперше за понад 30 років капітально ремонтують інфекційне відділення марганецької лікарні

ДніпроОДА капітально ремонтує одне із найбільш затребуваних відділень марганецької лікарні – інфекційне.

Його планують відкрити в 2019-му, розповів голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Децентралізація Президента України Петра Порошенка – це, перш за все, фінансовий ресурс на реалізацію довгоочікуваних проектів. Одним із успішних прикладів цієї реформи вже за рік стане оновлене інфекційне відділення марганецької міської лікарні. Воно нагадуватиме, скоріш, п’ятизірковий готель», – зазначив Валентин Резніченко.
Інфекційний корпус марганецької міськлікарні звели у 1986-му. З тих пір – жодного капремонту не було, розповіла начмед закладу Ольга Швець.

«Будівля застаріла – протікав дах, із ладу вийшли всі комунікації. Капремонт був вкрай необхідний – щороку у відділенні лікуються півтори тисячі пацієнтів – і дітей, і дорослих. Це мешканці Марганця та прилеглих сіл», – зазначила вона.
В інфекційному корпусі замінять дах, утеплять фасад, встановлять енергозберігаючі вікна, всередині оновлять комунікації, зроблять ремонт. Роботи в розпалі. Завершити все будівельники планують у 2019-му.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (02.07.18 14:56): Децентрализация была одним из требований повстанцев на Донбассе. Если бы не они, ничего бы такого не было. Каким тут боком Порошенко? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті