Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині за одержання 15 тисяч грн хабара керівник апарату суду опинився на лаві підсудних

На Дніпропетровщині за одержання 15 тисяч грн хабара керівник апарату суду опинився на лаві підсудних

Керівник апарату суду запропонував чоловікові допомогу в вирішенні питання про звільнення його від адміністративної відповідальності.

Павлоградською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно керівника апарату суду за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави).

Встановлено, що у квітні 2018 року до керівника апарату суду одного з міських судів області звернувся громадянин з метою з’ясування дати та часу судового розгляду адміністративного протоколу про вчинення ним адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.130 КУпАП України (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, скоєне повторно). Керівник апарату суду, всупереч інтересам служби, запропонував чоловікові допомогу у вирішенні питання щодо звільнення його від адміністративної відповідальності шляхом впливу на суддю, на розгляді у якого перебуває адміністративний протокол, якщо останній надасть йому неправомірну вигоду у сумі 15 тисяч грн.

Під час передачі вказаних грошових коштів зловмисника було викрито правоохоронними органами. Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті