Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Новолатівській громаді завершили реконструкцію водоводу

|«« «« »» »»|

У Новолатівській ОТГ реконструюють водопровід. Обласними коштами уклали підвідну мережу до сіл Інгулець та Новолатівка, зусиллями громади – «розводку» по вулицях.

З якісною водою тепер близько півтори тисячі місцевих мешканців. Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«За останні три роки на Дніпропетровщині збудували та реконструювали 52 водоводи. Ми прагнемо створити комфортні умови для життя, виховання, розвитку та дозвілля всіх мешканців області, незалежно від того, в якому населеному пункті вони проживають», – розповів Валентин Резніченко.

У грудні 2017 року коштами обласного бюджету розпочалась реконструкція водоводу до сіл Інгулець та Новолатівка. У квітні 2018-го місцева громада стала до укладки труб сільськими вулицями. Нині роботи – на фініші. У більшості місцевих жителів вже з'явилась якісна вода.

«Ми дуже здивувались, який напір води тепер! Поливаємо потроху город, маємо гарну воду в будинку», – поділилась мешканка села Інгулець Марія Завгородня.

Загалом підрядники замінили понад сім кілометрів водопроводу.

«Радіємо підтримці облдержадміністрації. Тепер якісне водопостачання з'явиться в будинках близько 1500 людей. Там, де оновлюємо труби – ремонтуємо й дороги», – зазначив голова Новолатівської об'єднаної громади Олександр Зубрій.

Водовід у Новолатівській ОТГ відремонтували вперше за роки незалежності.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Anon  (25.06.18 17:02): «Громада» на русском языке это «община». Как вы запарили на суржике писать. Відповісти | З цитатою
Прохожий  (25.06.18 15:17): Село Вербовое, Покровского района Днепропетровской области, водоснабжение подаеться мало того что не регулярно, но и еще вода за 1 час постоять зеленая с мотылем. И это длиться годами. Ремонт на станции наверное не делался со времен СССР. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті