Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
15:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі молодики, які жорстоко побили безхатченків, проведуть 12 років за ґратами

У Дніпрі молодики, які жорстоко побили безхатченків, проведуть 12 років за ґратами

У лютому 2017 року двоє приятелів 16-ти та 19-ти років разом з 13-річною школяркою побили двох бездомних, один з яких помер на місці.

Вироком Індустріального районного суду м. Дніпропетровська двох молодиків 1997 та 2000 року народження визнано винними у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.115 та ч.2 ст.296 КК України (умисне вбивство; хуліганство, вчинене групою осіб).

Встановлено, що у лютому 2017 року близько опівночі двоє приятелів разом з 13-річною школяркою побачили двох незнайомих безхатченків, які спали на трубах теплотраси біля житлового будинку. Бажаючи самоствердитися за рахунок приниження людей, молодики у стані алкогольного сп’яніння почали наносити безхатченкам численні удари ногами та камінням по голові. Внаслідок одержаних травм один з потерпілих помер на місці.

Впевнившись, що чоловік лежить без ознак життя, зловмисники зникли з місця злочину.

Свою вину молодики визнали частково. Обвинувачення підтримувалось Дніпропетровською місцевою прокуратурою №1.

Суд призначив їм покарання у вигляді 12 років позбавлення волі.

Щодо школярки, яка не досягла віку кримінальної відповідальності, за скоєння злочину, передбаченого ч.2 ст.296 КК України (хуліганство), суд постановив застосувати примусові заходи виховного характеру у вигляді направлення до спеціальної навчально-виховної установи – професійного училища соціальної реабілітації строком на 2 роки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


малый срок  (20.06.18 09:23): для таких отморозков, выйдет в 30, в расцвете... кстати "ганжа" из тройки днепровских уже видно вышел, 9ку тому давали... Відповісти | З цитатою
хрущ  (20.06.18 08:46): Молодые ЛЮДИ?!!! Відповісти | З цитатою
Зачем в Днепре  (19.06.18 19:56): Ну их на х...Пусть свои 12 лет проведут в другом месте. Или я чегось не поняла, так название статьи прочитано внимательно... Відповісти | З цитатою
Справедливая  (19.06.18 19:05): Кайло в руки и на вредные урановые производства, и полный срок без амнистии..но у нас же все гуманно.Лет через пяток выйдут на волю. Відповісти | З цитатою
111  (19.06.18 17:23): Долго же запрягали, однако, почти полтора года прошло... Жаль, что "девочку" нельзя наказать наравне с "мальчиками". Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті