Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
03:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі свято останнього дзвоника відбудеться без виступів депутатів і чиновників, – розпорядження мера

У Дніпрі свято останнього дзвоника відбудеться без виступів депутатів і чиновників, – розпорядження мера

Міський голова Дніпра Борис Філатов нагадав директорам шкіл, що прийдешнє свято останнього дзвоника, яке відбудеться 31 травня, має пройти без виступів депутатів і чиновників.

Заборону зафіксовано у відповідному розпорядженні міського голови.
«Напередодні останнього дзвоника ще раз нагадую директорам шкіл, що, згідно з розпорядженням міського голови, у Дніпрі забороняється участь чиновників і депутатів у шкільних лінійках», – написав Борис Філатов на своїй сторінці у соцмережі.
Так, відповідно до розпорядження, урочисті лінійки зможуть відвідати посадовці, котрі на цей час взяли відпустку для супроводу своєї дитини. Утриматися від публічних виступів на шкільних святах рекомендовано й міським та районним депутатам.

Натомість керівникам навчальних закладів заборонено надавати слово для виступу не лише народним обранцям, а й представникам політичних партій та іншим особам, котрі не мають стосунку до освітнього процесу.

Як відомо, у серпні минулого року в мерії Дніпра підтримали ініціативу про заборону виступів чиновників на шкільних лінійках. Тоді батьки в різних куточках України просили посадовців не приходити на свята у навчальні заклади.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Аваков  (30.05.18 14:59): Аваков закупил для МВД старые вертолеты, от которых из-за катастрофы отказались прежние владельцы.

Выведенные из эксплуатации вертолеты Airbus Helicopters H225 (EC225LP) компании CHC Helicopter на хранении в Абердине (Великобритания), снимок 2016 года. Теперь эти вертолеты предполагаются к продаже для МВД Украины .
https://cont.ws/@su-47/960143
Відповісти | З цитатою
Вы  (30.05.18 01:26): будете удивлены, но в школе, где уже 3 года не проводят линейки со стоянием под солнцем, длинными речами гостей и т.д., многие родители этим недовольны и требуют проведения привычных линеек. Кстати, и дети тоже. Відповісти | З цитатою
Аля  (29.05.18 20:42): Абсолютно поддерживаю, дети только скучают на солнцепеке, пока кто-то нудит перед выборами...
А в будущем было бы отлично вообще отказаться от этих линеек, пережитка "совка". Современным детям такой "праздник" точно не интересен.
Відповісти | З цитатою
Элка  (29.05.18 18:22): Правильно! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті