Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
07:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Танок як спілкування: У Дніпрі розпочнеться другий сезон проекту соціальних танців «Крок уперед»

Танок як спілкування: У Дніпрі розпочнеться другий сезон проекту соціальних танців «Крок уперед»

19 травня, о 20:00, на Фестивальному причалі в Дніпрі розпочнеться другий сезон проекту соціальних танців «Крок уперед». Він діє в рамках програми Бориса Філатова «Культурна столиця».

Соціальні танці – популярний у всьому світі напрям, який поєднує танок і спілкування. Такі танці ґрунтуються на активному контакті між людьми. Торік проект «Крок уперед» неабияк зацікавив мешканців міста.

У суботу, з 20:00 до 22:00, всі охочі зможуть приєднатися до майстер-класів з бачати – парного танцю домініканського походження, та реггетону – танцю, що виник в Панамі та Пуерто-Рико. Їх влаштовують танцювальні школи міста.

Майстер-класи з латиноамериканських танців проходитимуть кожної неділі впродовж усього літа з 20:00 до 22:00 на Фестивальному причалі.

Довідка:
Більшість сучасних соціальних танців є імпровізаційними. Вони бувають парними та сольними. До найпоширеніших парних соціальних танців належать аргентинське танго, бачата, меренге, реггетон, сальса, бальбоа, хастл тощо.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті